Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:11 15.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Нищо лично, аманови  
Авторtartarianeyes (Нерегистриран)
Публикувано05.01.08 18:38

защо винага като стане някакво бедствие (наводненията, сега снегът), Емел ханъм все я няма, все е в отпуска.

Баси жената, баси министъра на авариите и бедствията. Оставила там няква мушмула в министерството да пелтечи и да отговаря на телефона, че , видите ли "министърът наблюдава бедствията". Що за изроди са това....

И изобщо това ДПС където назначи хора, все става батак. Мдааа, некадърници са.

А Етем ханъм да се поучи от другите турци, от обикновените хора. Те не оставят човек в беда - веднага тръгват на помощ.

Нямало я, в отпуск била фитката. Чоджум, ми ние ти плащаме заплата бе, длъжна си да ни се отчиташ.

Абе ае че ........

Тема Re: Нищо лично, аманови [re: tartarianeyes]  
Автор Лин (...)
Публикувано05.01.08 19:34

Цинизмът на тая дама край няма и все по-трудно се понася... но може пък и в това точно да ни е шансът... И не е само тя, всъщност...

Днес четох една интересна статия на автор, който от доста време ми е интересен - Харалан Александров, антрополог, в "24 часа". Та в нея има такъв пасаж, към края на анализа на дереджето ни:

"След като се появи критична маса свободни граждани, тя ще излъчи и автентичен обществен елит.
Преди да създадем основания да се гордеем със себе си, няма как да започнем да се гордеем със своите лидери."

За ДПС казва следното:
"А корупцията е неизбежна, след като вървиш в пакет с ДПС - най-систематично корумпиращия фактор в страната."

За жалост - не можем да разчитаме на некадърността на Доган... затова да земем най-сетне и да я формираме тая критична маса, щото...

…последният милиционер над Омир слънчево ридае…

Автор KMETA HA HETA (Henopo4eH)
Публикувано06.01.08 00:21

Е ти па сега. Ми жената е тръгнала да причинява други бедствия и аварии. Ако ли не е това, най-вероятно е при младото си кьорпе което е хванала тука във Варна. Утре лично ще отида на адреса, да проверя дали не и е пак там колата - служебната... Тя тая коалиция, тройно взе да ни излиза на всички...

Жено, къде те намерих такава, хем си знаех за лудата крава...

Тема Re: Нищо лично, аманови [re: Лин]  
Автор Marina (стегната)
Публикувано06.01.08 13:01

Харалан ми е водил лекции. Много е готин, много интересен човек, много интересно говори. Бяха удоволствие лекциите му.

Тема Re: Нищо лично, аманови [re: KMETA HA HETA]  
Автор Бaтko (Bath`men Со)
Публикувано06.01.08 13:22

На младини беше голяма красавица ....

И какъв е адресът на кьорпето!?

От как е на власт коалицийката не играя на 3-5-8 ..... защото и по техните правила на 3 най се печели ....

Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"

Автор (терореро)
Публикувано06.01.08 13:36

Имало виц - кой е най-добрият синоптик на републиката? И отговорът е Станишев, защото като пусне Етем в отпуск винаги следва бедствие...
За тази отпуска трябва да й се иска оставката, крайно нагло се държи като я слушам по новините по телефона от неизвестен курорт, нагло и нахално. Никога не ми е била симпатична...

Тема Re: Нищо лично, аманови [re: yф]  
АвторБaтko (Нерегистриран)
Публикувано06.01.08 13:45

Надали е в койдае курорт ... по-вероятно е да е в Истамбул при майка си ...

Автор Aнaл_Фaбeт (Тарантула)
Публикувано06.01.08 14:40

Тази я плюят, а тя си мисли, че роса я роси. Що не вземе да си вдигне партакешите и да иде да си почива. Може и там където пише: "Тук почива ...". Това последното е майтап бе, Уили.

Слънце Сурия блести, ти си аз и аз съм Ти!
"Песен за Бхагават"

Авторfarmer (Нерегистриран)
Публикувано06.01.08 16:58

Така е Тарти, ама и тя яко се е укрила/или пак има поредното информационно затъмнение в медиите/ никой не знае къде е..
Ех, добре сте вие , че не се занимавате със земеделие.....тогава бизнеса ви щеше да е непрекъснато бедствие ..кво да се прави орисия...

Тема Re:Пак двоен аршин!нови [re: tartarianeyes]  
Автор sofka (неуметна)
Публикувано06.01.08 17:34

Саркози е човек и може да се жени,а Етем не е човек,а министър и не трябва да почива.

Ае моля ви са!
Истина ли е,че такава зима си сповняме от детството и че студове от минус 18 нагоре не сме виждали?!
А бедствие ли е за една порутена държава такава зима?!
Питам и отговор не искам.
На Етем даже не И завиждам,щото е видяла почивка през крив телефон и е станАла пишман отсекъде.

Към любовта и готвенето прибягвай с всеотдайност!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.