|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Пак до клубния воайор *DELETED*
|
|
Автор |
AлerpaДивaчe (2Х1) |
Публикувано | 24.11.06 16:33 |
|
Мнението е изтрито от krivakru6a
| |
Тема
|
Re: Пак до клубния воайор
[re: AлerpaДивaчe]
|
|
Автор | вp . (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.11.06 16:43 |
|
хм, странна работа е тва някой да ти трие бележките
я най-добре си смени паролата за профила, щото някой може да ти я е научил и да ти прави номера
и ако пак се случи вземи се обади на киро, който е администратор. никът му с жълто байряче можеш да видиш в темата за маг и да му оставиш бележка, може пък да ти помогне.
| |
Тема
|
Re: Пак до клубния воайор
[re: вp .]
|
|
Автор | AлerpaДивaчe-cъм cи (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.11.06 18:10 |
|
Ама виж сега, ти не прочете предишната тема, той воайорът ми я затри. Та.. снощи той ми изпрати бележка с моя ник - т.е. от мене до мене, само дето аз не съм си писала бележка. Сутринта ги беше затрил-тези неговите бележки. И аз го помолих да изтрие всичките щото нямам време да го направя аз . И ето-добър човек, постара се, само дето затри и темата тук. Смяната на паролата няма да реши проблема, пак ще си влезе. Админа е уведомен, но нищо няма да може да направи. Имам наблюдения от чата, дето всеки си пише и брише с кой си иска ник.
Абе пука ми, че ми дреме-да чете, да пише, да брише!
Кат си няма друга работ
П.п. нещо много се бави дира с регистрацията, та затова така като нерегистре
| |
|
абе виж сега, принципът на работа на чата и това тук са все пак различни неща.
има няколко възможности, които ми хрумват:
- някой ти знае паролата за тук и ти влиза в профила. така би могъл да ти изпрати бележка до тебе самата
можеш да прекратиш това като си смениш паролата и не я казваш на никого. и като не позволяваш на браузъра си "запомни ме , запази ми паролата" и пр. глупости, дето уж са за удобство, пък... само неудобства причиняват.
- понякога си сменяш никнейма. тоест никът "алеградиваче", или както там ти е оригиналният ник, остава да "виси" свободен. тогава друг потребител може да го вземе за профила си и бележките ти отиват амтоматично там, в профила, където ти е никът.
можеш да го предотвратиш като не си оставяш никът да виси незает в момента от тебе
такава тъпотия може да се случи и само ако добавиш или махнеш знак, или шпация от ника си - например да не е "алеградиваче", а да е "алегра диваче" с разстояние между думите.
може да е и някакъв друг бъг, който не ми е известен и който употребява твоят досадник, за да те тормози.
сега виж как не може да ти изтрие темата, щото и аз писах в нея
ако обаче все пак я изтрие - това вече ще е нещо, с което администраторът би било да се заеме, да даде знак на хората, които се оправят с програмирането и кърпенето на софтуера, да вземат някакви мерки.
ми ще гледаме какво ще се случи.
а на бас, че няма как да ти изтрие темата сега тоз специализин : ))
| |
|
И при мен много бавно зарежда ,когато съм регистрирана.А тази сутрин получих една бележка в около 20 екземпляра.Реших,че е от компютъра.
| |
|
ако не си си изтрила сама съдържанието на темата - това значи, че поне го спипахме какво прави този чудесен човек.
натикал ти се е в профила и ти знае паролата.
ако пък ти си се опитала сама да я изтриеш - поне виждаш какво става когато някой се опита да трие теми, в които има и други мнения освен неговото : )
| |
Тема
|
Re: Пак до клубния воайор *DELETED*
[re: AлerpaДивaчe]
|
|
Автор |
ПЪTниk ( експресен) |
Публикувано | 24.11.06 18:42 |
|
Моля запазете спокойствие.
Обществото ни се развива и ограниченията на правата ни е заради осигуряване на свободата ни.
Пътят не води никъде. Главното е да не се отклоните.
| |
Тема
|
Re: дамз
[re: вp .]
|
|
Автор | AлerpaДивaчe-cъм cи (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.11.06 18:47 |
|
Той вече я изтри темата. Аз си имам архив и мога пак да я пусна, ама не съм толко работлива като него
Не съм я трила аз, за съжаление, ТОЙ е-дет викаше едно време една видна партия
Абе, пак ще кажа-пука ми , че ми дреме.
| |
|
Банковата тайна е гарантирана, но обикновената счетоводителка я знае, нали оперира с нея
Пътят не води никъде. Главното е да не се отклоните.
| |
Тема
|
Re: Пак до клубния воайор *DELETED*
[re: ПЪTниk]
|
|
Автор | Aлerpa Дивaчe -cъм cи (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.11.06 18:53 |
|
Спокойствие да искаш от мене Имам неогтраничено количество от този дефицитен материал. Който няма- да се обади, ще пратя по мейла, щото тука може да го гепят по трасето
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|