Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:12 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Чревоугодник!нови  
Автор Бaтko (Bath`men Со)
Публикувано16.11.06 17:57

Яде ми се нещо .... Пардон, не нещо, а много неща!

И мусака ми се яде .... и ребърца с кисело зеле .... и хайвер разбит ... и кьопоолу .... и разядка от рибка перла с лимон и лук ...... и торта гараш ...... и бистра супа от петел ..... и царска трушия .....и кисел чесън .....

Какво да си сготвя .... я предложете!?

Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"

Тема Re: Чревоугодник!нови [re: Бaтko]  
Автор Дaмa_Kyпa (/сърцАта/)
Публикувано16.11.06 18:08

Ти си изброил толкова неща...ето, направи си някое от тях...или искаш други идеи?...

Авторвp . (Нерегистриран)
Публикувано16.11.06 18:09

нещо те е прихванало : )))
много добре! и мене ме прихваща покрай вас с морската вълна, така че ще се възползвам
мдам, днес ям за втори път, благодарение на вашите писанки.
я кажи какво ще сготвиш?
за тази чорба от петли (петльови глави?) ли споменаваш, в която има гребени и даже 1-2 крака, и ароматът й е леко див от пърленето на птиците?
стрррашнааа, вътре има и отпърво изпечени зеленчуци и лук, нали?

Тема Не ме стресирай !нови [re: вp .]  
Публикувано16.11.06 18:22

ЪЪЪЪЪЪХХХХХ .... потръпнах от описанието ти на варен петел ..... Кото малък близо няколко години не близвах пилешка чорба, защото вси ми напромняше ка се уплаших, като вдигнах капака на една тенджера и от вътре ме погледна една варена петелска глава с два крака отстрани.

Май ще се спра на спанак с ориз .... слагам и гъби вътре ...... Разядката за ракийката ще е вчеснени печен патладжан и печени пиперки. ..... А десерта май ще е любов ....

Казвай и ти някоя тънка рецепта ...

Don`t Worry! Be happy!

Тема Re: Чревоугодник!нови [re: Дaмa_Kyпa]  
Публикувано16.11.06 18:25

Не искам разни идеи .... Искам ТВОТЕ идеи ....

Don`t Worry! Be happy!

Тема направИ реверснови [re: Бaтko]  
Автор Шилo (такова)
Публикувано16.11.06 18:28

започнИ от десерта:):):)

Щастието идва при веселите!

Тема Ааааа !нови [re: Бaтko]  
Автор Peйчъл (непознат)
Публикувано16.11.06 18:32

МАни го тоа чесън... при тоя десерт...

Измисли друга разядка...

Автор morska~valna (морско чедо)
Публикувано16.11.06 18:36

Като за начало кайсиева ракийка със салатка от пресен спанак

После на Винен кебап

Редактирано от morska~valna на 16.11.06 18:37.

Тема Re: Не ме стресирай !нови [re: Бaтko]  
Авторвp . (Нерегистриран)
Публикувано16.11.06 18:43

ами аз потръпнах от твоята представа, щот си я представих : ))
не, не цял петел, това е... когато някакси има повече петли? не знам? някаква бабешка чорба е това, прави се от главите на петлите, ама те не се виждат, че са глави. а онези крака се слагали били, защото изпускали нещо си желатин ли там, какво... и после се вадят, не ти стърчи крак с криви пърсти от купата; брррр верно тррръпки ме побиха

... ами аз сега, заради вас, щото огладнях стремително и почти мъчително, си направих нещо бързо, което знам, че винаги го ям : )
взимаш половинки от пилешки дробчета, увиваш в бекончета, забучкваш с клечки и печеш на скара. и вече почти като станат ги попреместваш на една страна и си препичаш и филийка и после с кисели краставички задължително, а пък рулцата ги нацъркваш отгоре със сокче от люта чушка
брей, тези кисели краставички... зима иде, зимааа :)

Автор Лин (...)
Публикувано16.11.06 19:09

Аз тая вечер ще готвя лефер, макар че гювеч има от снощи - чака ме вече два-три дни и съм му длъжник.:)))

Като гледам, ще го завия във фолио и ще го пека на фурна.
Ще го понапълня с това-онова от хладилника първо, естествено, пък каквото сабя покаже.

Отивам да го мия, щото ей го на - животът си тече, няма нас да чака да му се назлъндисваме, я.

…последният милиционер над Омир слънчево ридае…

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.