|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Чревоугодник!
|
|
Автор |
Бaтko (Bath`men Со) |
Публикувано | 16.11.06 17:57 |
|
Яде ми се нещо .... Пардон, не нещо, а много неща!
И мусака ми се яде .... и ребърца с кисело зеле .... и хайвер разбит ... и кьопоолу .... и разядка от рибка перла с лимон и лук ...... и торта гараш ...... и бистра супа от петел ..... и царска трушия .....и кисел чесън .....
Какво да си сготвя .... я предложете!?
Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"
| |
|
Ти си изброил толкова неща...ето, направи си някое от тях...или искаш други идеи?...
| |
Тема
|
Re: Чревоугодник!
[re: Бaтko]
|
|
Автор | вp . (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.06 18:09 |
|
нещо те е прихванало : )))
много добре! и мене ме прихваща покрай вас с морската вълна, така че ще се възползвам
мдам, днес ям за втори път, благодарение на вашите писанки.
я кажи какво ще сготвиш?
за тази чорба от петли (петльови глави?) ли споменаваш, в която има гребени и даже 1-2 крака, и ароматът й е леко див от пърленето на птиците?
стрррашнааа, вътре има и отпърво изпечени зеленчуци и лук, нали?
| |
Тема
|
Не ме стресирай !
[re: вp .]
|
|
Автор |
Бaтko (Bath`men Со) |
Публикувано | 16.11.06 18:22 |
|
ЪЪЪЪЪЪХХХХХ .... потръпнах от описанието ти на варен петел ..... Кото малък близо няколко години не близвах пилешка чорба, защото вси ми напромняше ка се уплаших, като вдигнах капака на една тенджера и от вътре ме погледна една варена петелска глава с два крака отстрани.
Май ще се спра на спанак с ориз .... слагам и гъби вътре ...... Разядката за ракийката ще е вчеснени печен патладжан и печени пиперки. ..... А десерта май ще е любов ....
Казвай и ти някоя тънка рецепта ...
Don`t Worry! Be happy!
| |
Тема
|
[re: Дaмa_Kyпa]
|
|
Автор |
Бaтko (Bath`men Со) |
Публикувано | 16.11.06 18:25 |
|
Не искам разни идеи .... Искам ТВОТЕ идеи ....
Don`t Worry! Be happy!
| |
Тема
|
направИ реверс
|
|
Автор |
Шилo (такова) |
Публикувано | 16.11.06 18:28 |
|
започнИ от десерта:):):)
Щастието идва при веселите!
| |
|
МАни го тоа чесън... при тоя десерт...
Измисли друга разядка...
| |
|
Като за начало кайсиева ракийка със салатка от пресен спанакПосле на Винен кебап
Редактирано от morska~valna на 16.11.06 18:37.
| |
Тема
|
Re: Не ме стресирай !
|
|
Автор | вp . (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.06 18:43 |
|
ами аз потръпнах от твоята представа, щот си я представих : ))
не, не цял петел, това е... когато някакси има повече петли? не знам? някаква бабешка чорба е това, прави се от главите на петлите, ама те не се виждат, че са глави. а онези крака се слагали били, защото изпускали нещо си желатин ли там, какво... и после се вадят, не ти стърчи крак с криви пърсти от купата; брррр верно тррръпки ме побиха
... ами аз сега, заради вас, щото огладнях стремително и почти мъчително, си направих нещо бързо, което знам, че винаги го ям : )
взимаш половинки от пилешки дробчета, увиваш в бекончета, забучкваш с клечки и печеш на скара. и вече почти като станат ги попреместваш на една страна и си препичаш и филийка и после с кисели краставички задължително, а пък рулцата ги нацъркваш отгоре със сокче от люта чушка
брей, тези кисели краставички... зима иде, зимааа :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Лин (...) |
Публикувано | 16.11.06 19:09 |
|
Аз тая вечер ще готвя лефер, макар че гювеч има от снощи - чака ме вече два-три дни и съм му длъжник.:)))
Като гледам, ще го завия във фолио и ще го пека на фурна.
Ще го понапълня с това-онова от хладилника първо, естествено, пък каквото сабя покаже.
Отивам да го мия, щото ей го на - животът си тече, няма нас да чака да му се назлъндисваме, я.
…последният милиционер над Омир слънчево ридае…
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|