Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:10 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Тема ден трети ...нови  
Автор Пpaвeдeн ()
Публикувано17.11.06 10:09

Братя и сестри, християни !

Вече трети ден от Коледните Пости !

Надявам се, ви заварвам в добро здраве, смирени и радостни в Господа Нашего Исуса Христа !

Съм сигурен спазвате строго поста - никакво блажно ! И не само това, но и не говорите за ядене, пиене и (що ли питам) други скверни неща !

Към вас пращам моята любов и насърчение, да се запазим чисти и извисени !

Ура !....А амин !

Тема Re: ден трети ...нови [re: Пpaвeдeн]  
Авторbob (Нерегистриран)
Публикувано17.11.06 11:20

Успех братя,сили и воля ви желая в нелекия път Господен

Тема Re: ден трети ...нови [re: Пpaвeдeн]  
Авторsofka (Нерегистриран)
Публикувано17.11.06 12:44

С риск Господ да се намуси,мога честно да си призная,че не спазвам тези,а и не съм спазвала всички предишни пости.

Не мога да си мъча душичката.

Тема Баба ти е праведнанови [re: Пpaвeдeн]  
Автор Mag (Койчо койнарски)
Публикувано17.11.06 13:05

Аз не съм праведен.

?

Тема Re: ден трети ...нови [re: sofka]  
Автор пyнчo (Нерегистриран)
Публикувано17.11.06 13:05

Не се кахъри, душко !

То не виждаш ли - тука само за наденици, петли, мусаки се говори. А пък другите неща ...

Все грешници сме, Господи, помилуй !

Тема Re: Баба ти е праведнанови [re: Mag]  
Автор пyнчo (Нерегистриран)
Публикувано17.11.06 13:15

Аааа ! Койчо !

Баба ми, Бог да я прости, беше праведна !

Но и ти, чувам, си станал естествено праведен напоследък ?

Тема Re: ден трети ... [re: Пpaвeдeн]  
Авторotli4ni4ka (Нерегистриран)
Публикувано18.11.06 15:06

Takaaa...da se predstavq :) Momi4e sym, na 20 g. Vseki den s edna priqtelka izlizame da se razhojdame kym 18:00 4asa. Blizo do nas ima edna gradinka, a sre6tu neq kafene. I vsqka ve4er nie minavame po nqkolko pyti pokrai gradinkata i syotvetno pokrai kafeneto. Ot dosta vreme zabelqzah, 4e na tova kafene otvun sedi edin myj, okolo 40 godi6en, koito me gleda. Vinagi, kogato mina ottam me gleda s vlajen pogled. 4aka da go pogledna i mi se usmihva plaho. No az po4ti vinagi se pravq, 4e ne go zabelqzvam. Obiknoveno go gledam, kogato sym s tymni o4ila i ne moje da vidi, 4e go zqpam. Ne go haresvam. Ama izob6to. No naposledyk si predstavqm kak toi masturbira i si mislq za men. O4evidno e, 4e me jelae. Pogleda mu pokazva tova, koeto vyv filmite opisvat kato: Sybli4a te s pogled. Dori s golqma kompaniq (koeto se slu4va rqdko, poneje toi vinagi sedi sam na masata, pie bira i me gleda) toi me sledi s pogled. No ne nqkakvo prikrito, a dosta qvno. Mislq si, 4e iska da go zabeleja. Ponqkoga minavam pokrai nego, praveiki se, 4e ne go zabelqzvam, za da mu vidq reakciqta. Zabavno mi e. No si predstavqm, kak me nabludava i syvsem diskretno masturbira tam na masata, kato uj nevolno se dokosva prez pantalona, a sled tova otiva v toaletnata i se prazni ili pyk svyr6va napravo v pantalona. Dori si predstavqm kak se sybli4am bavno, a toi e nqkade naokolo i me gleda i se pipa. Preedstavqm si sy6to, kak az masturbiram vky6ti, a nqkoi moi sysed me gleda zastanal do prozoreca si i zapo4va da se vyzbujda. Stoi i me nabludava i prikrito se samozadovolqva. Az go vijdam, no se pravq 4e ne go zabelqzvam i prodyljavam, kato pravq eroti4ni pozi :) Kato cqlo tezi moi fantazii sa malko eshibicionisti4ni, no...nali vse pak sa fantazii :)

Тема Re: ден трети ...нови [re: пyнчo]  
Авторsofka (Нерегистриран)
Публикувано18.11.06 15:09

Душко,а аз мисля да завия едни зелеви сърмички,че от тези ноемврийски жеги зелето ще се смие,горкото.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.