|
|
|
Тема
|
Игричка-жмичка:)
|
|
| Автор | sofka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.08.06 20:55 |
|
|
Кой какъв е бил в предишния си живот да си каже!
| |
|
Тема
|
Re: Игричка-жмичка:)
[re: sofka]
|
|
| Автор |
Лин (...) |
| Публикувано | 29.08.06 21:40 |
|
|
Според мен е твоя честта първа да си кажеш.
Изплюй камъчето и веднага ще те последвам.
…последният милиционер над Омир слънчево ридае…
| |
|
Тема
|
[re: Лин]
|
|
| Автор | sofka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.08.06 21:47 |
|
|
Била съм мома-англичанка,даскалица,забърквала съм се във всички авангардни прояви на изкуство,музика и готварство в 1век от новата ера и съм помагала на нещастниците,които трудно са се справяли с пърженето на яйца върху кремък.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Лин (...) |
| Публикувано | 29.08.06 22:10 |
|
|
Значи английският ти е близък още отпреди да възникне.
Знаех си аз, че сме имали внедрени хора и там.
А... имала ли си пръст в налагането на овесената каша, че колко страдания съм понесла покрай нея...
…последният милиционер над Омир слънчево ридае…
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Pyмeтo () |
| Публикувано | 30.08.06 00:02 |
|
|
Била съм мъж, живяла съм в южна Индия около 1000 сл.Хр. Професия строител. Била съм човек с положителна енергия и мисли. Имала съм управленчески и организационни възможности на добър водач!!!!!!!!!!!!!!
Леле мале какви ги написах, ама така ми ги казаха и аз така ги предавам.
Кой накъде види я накъде знам
| |
|
|
|
"Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Шотландия приблизително около 1825-та година.
Вашата професия е била артист, магьосник, гадател.
--------------------------------------------------------------------------------
Вашият психологически профил за предния ви живот:
Истински, естествен психолог, Вие знаете как да използвате създалите се ситуации. Хладнокръвен и спокоен във всяка ситуация.
Урока, който сте получили в предходния Ви живот:
Боязливи, самотни и неуверени хора има навсякъде. Това е и Вашата задача -- да превъзмогнете тези тенденции в себе си след което да помогнете и на околните."
разгеле...
прост селянин, ама много прост ви казвам !
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Гинec (G.G.) |
| Публикувано | 30.08.06 16:50 |
|
|
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Южните части на Латинска Америка приблизително около 1300-та година.
Вашата професия е била войн, ловец, риболовец, палач.
--------------------------------------------------------------------------------
Вашият психологически профил за предния ви живот:
Обичате постоянно да пътувате, търсите, изследвате - идеален сте за детектив или шпионин!
Вие трябва да развиете способностите си да обичате, да бъдете щастливи и eнтусиазирани и да предадете тези чувства на хората.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
DarkSide (of the moon) |
| Публикувано | 30.08.06 17:09 |
|
|
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Южен Китай приблизително около 1075-та година.
Вашата професия е била digger, собственик-предприемач.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Революционен тип. Предизвиквате промени във всички области в които сте се намесвали - политика, бизнес, религия или в домакинството. Роден сте за лидер.
Вие сте призван да решите проблема със замърсяването на околната среда, рециклирането на материали, липсата на суровини и премахването на радиацията чрез всички средства.
There is no Dark Side of the Moon really....
Matter of fact is, its all dark.
| |
|
|
|
Ако в предишен живот си била монах/иня, мисионер или нещо подобно, може да си дала обет за бедност, който да продължава да действа и в този твой живот.
Има начин да се освободиш от това.
:)
Малко нежност и много обич никога не са излишни...
| |
|
|
|
|