Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:06 29.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема към женитенови  
АвторAxa (Нерегистриран)
Публикувано17.08.06 11:48

Какво бихте направили ако забременеете на 40?

Тема Re: към жените [re: Axa]  
Автор Drona (чирак)
Публикувано17.08.06 12:19

Ще викам Ура!

Нямаме деца и усилено работим по въпроса. Докторите ме убеждават да си направя едно инвитро и на там вървят нещата.

Тема Re: към женитенови [re: Axa]  
АвторШилo (Нерегистриран)
Публикувано17.08.06 12:34

Раждай го! Ние ще помагаме в отглеждането. Аз поемам отговорност за съставяне на работиния график на гледачките и контрола по спазването му.

Тема Въпросът е страшен и за мъжетенови [re: Axa]  
АвторБaтko (Нерегистриран)
Публикувано17.08.06 12:52

Ужас!

Тема Re: към женитенови [re: Drona]  
АвторAxa (Нерегистриран)
Публикувано17.08.06 12:57

Искрено ме зарадвахте, благодаря ви. Не ми е за първи път, но ми е за първи на тази възраст, и ужасно ме е шубе. Дрона, пожелавам ти да изпревариш инвитро-то.
Иначе шубе нешубе, натам съм се оринтирала - къмто да го раждам.

Автор Джoaннa (гордата ТО)
Публикувано17.08.06 13:02

.....не е ли малко късно и опасно......все пак на тази възраст функциите са вече къмто затишие,освен секса де

всичко е в ръцете ми:)))))

Автор Drona (чирак)
Публикувано17.08.06 13:07

Това че само млади жени ще раждат е измислена работа - около мен има куп примери за "късни" раждания и то не са примери от днешната медицина - разликата между дядо ми и сетра му е била 20 години - майка му го е родила на 42 години; чичо ми беше на 12 години, когато аз бях на 4 - едно време като са имали по няколко деца и са раждали докато хване( а баща ми не ме е направил в първа младост) .... баба ми така и не можа да остарее душевно защото тъкмо изгледа нейните деца и пое внуците и все беше до уши в дечурлига...

Редактирано от Drona на 17.08.06 13:17.

Автор Oптимиcт (и стар и познат)
Публикувано17.08.06 13:32

Майка ми е била на 40, когато е родила сестра ми. Била е на 36, когато аз съм се родил. Почина на 89. Лека й пръст.

За всеки пак, докато трае бременността ти, бъди под лекарско наблюдение. Не толкова ти, колкото плодът.

Аз ако бях забременял на 40 много щях да се разтревожа. Мъж съм все пак.

Четох за момче на двадесет и няколко, забременяло. Оказа се единствен случай в човешката история.
Майка му заченала близнаци, но по необясним начин оплодената яйцеклетка на близнака се озовала в подрастващият ембрион на другият близнак. Развитието й спряло. Родило се момче. След двадесет и няколкото години тръгнала пак да се развива в тялото на младежа.
Това е което помня.
Да не дава Господ!

"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш"

Автор Pisgado (член)
Публикувано17.08.06 14:06

Първо ЧЕСТИТО

, въпреки че не съм от тез към които си адресирала въпроса.

А второ - ами прецени дали желаеш така да си измениш живота и после решавай какво да правиш - не си тинейджърче я. Не е зле и да замесиш другия "виновник" в преценките, ако обстоятелствата са подходящи.

IN VINO VERITAS!

Автор Лин (...)
Публикувано17.08.06 14:17

Ако единственото притеснение е възрастта, то тогава бих ти казала, че късното раждане е дар Божи за жената, когато детето е желано.

Най-добрата ми приятелка роди на 43 и нито за миг досега не е съжалила за това.

Успех, каквото и да решите със съучастника в деянието.:)

…последният милиционер над Омир слънчево ридае…

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.