Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:20 09.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Тема Да ви подсетя, ...нови  
Автор Oптимиcт (и стар и познат)
Публикувано28.05.06 10:32

... че умствените ни възможности са ограничени. На всеки до различна степен. Вътре в тази ограниченост, знанията и уменията на всеки един от нас са различни от тези на който и да е друг. Отворената комуникация ни предоставя възможност да надскочиме собствената си ограниченост, споделяйки знания и опит. Това обогатява всеки един от нас, малко или повече, както и обогатява мисловните ни процеси, добавяйки нови фактори.

Повечето от нас в този клуб си даваме сметка за тия неща и при всяка възможност сме изразявали позицията си за неограниченост на възможностите ни за комуникация. Неограничеността се изразява най-вече в нежеланието ни да има модератор(и). Когато има модератор, който взима самостоятелни решения какво може и не може да се пише или чете в този клуб, ние всички ставаме жертва на умственото ограничение на този модератор. Това е което повечето от нас не искаме да се случва.

Също така, повечето от нас не се интересуват дали пищещите са регистрирани или не. Регистрацията е някакъв вид ограничение, което за повечето от нас, свободолюбиви хора, идеята е неприемлива. Информация и идеи могат да бъдат споделени от нерегистрирани, както и от регистрирани, без никаква разлика помежду им. Споделената информация е ценното в този обмен а не дали прякорът е с удебелени букви или не. Вярно, опциите за нерегистрираните в дир.бг са по-ограничени, но когато тези ограничения се възприемат с ясно съзнание, то те се превръщат в свобода. Свобода на избор.

След всичко написано до тук и след като се бяхме разбрали да няма ограничения, интересува ме защо тази тема беше заключена -->

Всъщност причините за заключването не ме интересуват. Само искам темата да бъде отключена. По-важен е принципът, не толкова самата тема.

"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш"

Редактирано от Oптимиcт на 28.05.06 10:35.

Тема Re: Да ви подсетя, ...нови [re: Oптимиcт]  
Автор Шилo (такова)
Публикувано28.05.06 10:48

ние това си го знаем, Опти:) колко сме полезни един-другиму и колко сме различни...ми точно в това е най-голямат полезност... в различнието? Нали така?

съгласна съм с теб също така и за регистрираните и нерегистрираните... да си пишат... само да не пречат на добрата компания... по-лесно да се намираме и си комуникираме един с друг...щото сме хора на възраст все пак

за темата на Тереза сигурно е станала грешка сутринта...щото некой беше повдигнал сумА теми на Мага (около 12 страници) и някъде измежду тях беше цитираната от теб... с червен ник (сливаш се с този на клубния симпатяга:)...пък и на вr. и свършиха цигарите и... затуй мисля е станала грешката ...

Щастието идва при веселите

Редактирано от Шилo на 28.05.06 10:51.

Тема Цензура от ДСнови [re: Oптимиcт]  
Автор Пeнчo 3aeka (прозаик, бе)
Публикувано28.05.06 10:50

Аз само така си обяснявам заключването. Или модераторът е ДС-ар, или са го погнали от ДС. Вече нищо не ме учудва. Сега ще вземат да ни изпоразкрият по IP адрес, и да посетят непослушковците. Бррр...

Автор (терореро)
Публикувано28.05.06 10:54

Аз пък едва сега видях какво си ми писал в заключената тема, потрес. Егати и фантазията имаш. И много грубо звучи, да не кажа, че по начина, по който си писал манипулират точно тези, които мразиш... Съчинения по картинка. По-добре не ми отговаряй сега.

Редактирано от yф на 28.05.06 10:55.

Автор Mapия-Marдaлeнa (новак)
Публикувано28.05.06 10:58

Темата е изтласкана на 12 страница предвид нощните полюции на ненормалника или ненормалницата. Та ми си е, просто си нямал време да стигнеш до нея тая сутрин.

Тема Надявам се ... [re: Шилo]  
Автор Oптимиcт (и стар и познат)
Публикувано28.05.06 11:05

... да е станало по погрешка. В суматохата. Не бих се учудил.

Сега ще ти кажа такъв вид грешка какво ми напомня.
Навремето имах магазин за авточасти. В Хюстън. Имах няколко продавача. Някой път като стане напечено, присъединявах се. Продавах и аз, докато свърши опашката.
От най-голям интерес беше за мен, всичко да върви гладко и бързо. Клиентите ми да бъдат обслужени любезно и коректно. Някой път обаче, допусках грешка при връщане на рестото. Представяш ли си?! Винаги след това съм се чуствам много кофти и винаги съм се отсрамвал, подарявайки на клиента нещо надхвърлящо няколкократно стойността на грешката.

От тогава НИКОГА не обвинявам продавач, когато ми връща по-малко. ЗНАМ, че го е направил без да иска, по погрешка.
Та, не бих се учудил и този случай да е такъв. Ще се разбере.

"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш"

Тема Re: Цензура от ДСнови [re: Пeнчo 3aeka]  
Автор (терореро)
Публикувано28.05.06 11:07

Да, бе, Пенчо. Освен вербуван от ДС, и е агент на КГБ, а МОСАД му плаща двойно за всяко проследено ай пи...))

Тема Къде си, бе Коритаров!?нови [re: Пeнчo 3aeka]  
Автор Бaтko (Bath`men Со)
Публикувано28.05.06 11:41

И какво сега!? ..... да минавам през фалшиво прокси .... не, че има кой знае какво файда .... Ама ако от ДС не могат да открият кое да е АйПи за няколко минути, то жалко за данъците, които плащаме. Ама и ако наистина ДС следи кой какво си драска в разни такиво клубове - тогава още по-жалко за данъкоплатците.

Ало, наборът Коритаров .... кажи нещо по въпроса!

Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"

Автор LeoS (стар член)
Публикувано28.05.06 15:03

В отговор на:

интересува ме защо тази тема беше заключена

явно по погрешка.
при наличие на обърнато внимание на бележка, тази тема беше излишна.
лично мнение.

<... сиромах човек и на половин слива се радва ...>

Тема оффф егати надутата досадница си, оптимисте.нови [re: Oптимиcт]  
Автор ridiculus .mus~ (пристрастен)
Публикувано28.05.06 15:12

.

аре лека нощ.

п.п.
да не забраиш да пишеш и ти като магарето и на румънския посланик, и на администрацията на дир, и на 168гафа и на кого да те подсетя още не знам.
на президента може. на твоя щатския иам предвид.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.