Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:03 12.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Боже,колко истина има в старите писанки....божееенови  
Автор potrebitel (крем за сърце)
Публикувано29.03.06 17:57

33=35

Тема Re: Боже,колко истина има в старите писанки....божнови [re: potrebitel]  
АвторTt (Нерегистриран)
Публикувано29.03.06 20:08

?

Тема Re: Боже,колко истина има в старите писанки....божееенови [re: potrebitel]  
Автор xипoтeнyзa ()
Публикувано29.03.06 20:58

"дали ти закъсня или времето бързаше":))) ... обратното май трябва да е:)
Абе това нали е 28.04, за къде си се разбързал:)

сърцата ни се вкамениха докато те очакваме:)

Истината е в науката! Не се оставяйте фактите да ви заблудят!

Автор Джoaннa (гордата ТО)
Публикувано30.03.06 12:37

ми като те мързи да пишеш нови,преписвач такъв........

всичко е в ръцете ми:)))))

Автор Green light (unsatiable)
Публикувано30.03.06 12:47

После, па ше търсиш, умна, после щура, после руса, после пак цици и опят с начале. И за какво да те пита човек. Нали имаш интернет???

Тема кикикикинови [re: xипoтeнyзa]  
Автор ДжoДo (някаква такава)
Публикувано30.03.06 12:48

май МУ е закъсняло!!!

кикикикикикикикиккикиикиккикики

Тема Телефонът, може ли|!?нови [re: Tt]  
Автор Бaтko (Bath`men Со)
Публикувано30.03.06 14:38

тоя телефон започва най-малко с 96 .....

Коя си ти, която с образът си ще ми смущаваш следобедните дремки пред екрана ....

Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"

Тема Батка...нови [re: Бaтko]  
Автор ДжoДo (някаква такава)
Публикувано30.03.06 17:48

Нещо много смутително има в таа снимка ши знайш...

Фърст - За кво ли й е на таа смутителка таа пломба на ръката? Кой мое да й я е турнал и с ква цел, а?!?

Секънд - Нещо много й се обелил френцкия маникюр... откво ли? Некъф "тежък физически труд" требе да е полагала върху некой обект (строителен напримерно)!
...

кикикикикиккики

Чекам за твойте пред(раз)положения...

Редактирано от ДжoДo на 30.03.06 17:58.

Тема танови [re: potrebitel]  
Автор potrebitel (крем за сърце)
Публикувано03.04.06 08:56

Та такааа, и понеже никой не набра смелос и скорос да попита какво се случи през тези 7 стотин дни ше се наложи да напрайм кратко изложение,ноооо без да се излагаме.Четете внимателно и ми следете мисълтът.Тя както винаги е напита с мъдрос,фийлингс и тръпка.Дока не съм забравил,позволете да благодарим на всички,които се озоваха и нещо пожелхаха,както и на всички останали.Ценя високо поетичната форма,защото е уникална,но пък не всички я умеят.Благодаря ти Магда,целувам те виртуално,анално,ректално,вагинално,
клиторно,менструално,подкожно те целувам,маточно,утробно,всякак те целувам,езикът ми,нарязан е от ръба на твоя черен панталон и металните ти токчета,целувам ти оченцата,носленцата,листенцата,навивам ти косата на кичури с пръсти,всъщност не,така не е еросно,с език я навивам...всичко ти правя.Исках да ти благодаря.
И така след успешния развод,заживяхме мирно и щастливо с жената.Правехме
си добрини един на друк.Загалих ена мачка на триесе.От онеа мачки със скучните съпругове,дето от пед години спят оделно,не си говорат,нищо не правят наедно,освен,че се мразят единно.Арно,ама жената загали ено арменче на 29,при тва ергенче.Побеснех.Ама само вътрешно.Външно не,щото носи радос на врага.Реших да сложа край на мойта връзка,докато йощ не е изчерпана.Зарових я красива и загледах напред.Най-бистро се гледаше едно пълничко момиче на 26.Пълно,пълно ама коги е връз мен,коги съм връз нега пеем и работим като врабец на манастирски харман-демек работата спори.Много се допълвахме,нооооо скоро пак побеснех.Пак вътрешно.Некъв пъпльо на дваесе и пет,че и малкия му вика “приятел”...Еййййй,
много избеснех.Жена ми му викала “писик”...Писик-мисик викам си отивам в
турската маала да си капарирам ено помакинче на дванайсе!Писна ми да беснеем вътрешно.Освен тва,веднъж на реката ено туркинче се върте,върте зад гърба ми,па накрая рече-“Искай си ве чиче,искай си вееее....”...начи арешва си ме йощ дечурляка де.Зех си един ден ентусиазъма и тръгнах каде турската маала.Арно,ама по улицата иде поща льон.Не Пею,ма пак от бранша пощен е човека.Он е ветринар и коги нема занимавка оди та разнася писма и случки по ората. Писмо вика имаш.Лелееееее,че му се зарадвах първоначално.
Много обичах да отварям писма и консерви пръв.Вече не обичам.Канят ме на свабда...На жена ми и дошла голямата любов и и поискала ръката.Тя само тва чакала и веднага приела.Бързо разпратила покани.Никой не пропуснала.
Новото парче било некво прокурорче столично,много мил човек и не му личала възрастта.Некои японци умират на сто и дваесе,а той бил на 52.На таз свабда можех да бъда само шаферка,но жена ми
вика ти подиграваш ли ми се.Аз наистина не преигравах,просто исках да вида
дали щех да усетя нещо като фана жена си за роклата,щото ено време така се появи малкия.Нямаше нищо да усетя,затва не отидох.Скоро след акта заминаха за София. Малкия обеща да се отбива като ходят по морето.
Последно се разбрахме,да се отбиват на отиване,да им берем сандри и биволски сърца от градината,че да не се арчат по морето.
Като казах градината,че се сетих.Седим си оня ден,пием си кафето,пушим и търсим одговор в природата.Отговора не идваше.Аз обаче си продължавам с кафето и цигарата,така моем цел ден да откараме.По едно време цвирна славей.Дейба и пущиняка забави се таз година.Чичопейче чух,снигерички,че и кадънче,но славей не.Гледам го кацна на кайсийката,цвирна,цвирна па хоп на една млада зарзалия в дъното на двора.И там не стоя.Кацна на прасковата-млада и хубава и тя-редхейвън.Припърха,припърха с крилца,изцвъка се и литна.И нея не хареса.Кацна на бай Кольовата дърта круша.Бай Кольо беше офицер,северняк,дошъл по разпределение тук и се оженил за баба Ганка.Тогава бил на 30 и посадил крушата.Почина преди
две години на 80.Бабата се спомина същия ден,няколко часа по-късно.
Дейба глупавото пиле,дейба,на най-хубавите,млади дръвчета беше,но накрая си избра 52 годишната круша...и като запя...скина ми сърцето...истина го скина...
Аз не съм сърдечен тип принципно.Не наревавам и не си слагам нищо на сърце, ама скина ме тва пиле и тва е...Влязох да си долея още малко кафе.Излизам, пилето го нема.Одговорът беше дошъл обаче.52.Одговорите и на най-засуканите неща са прости.Просто 52.
Сега си търся мацка на 52.Искам да е сладка като бай Кольовата круша,улегнала, магнетична,всяко пиле да иска да я накаца искам.Не искам да иска да ходим до4 сутринта по дискотеки и като станем да се караме,кой да прави закуската,а да става и да я прави.Професионално трябва да е утвърдена и да печели повече отколкото е необходимо,за да има самочувствие.Една жена не кърти ли кинти
няма самочувствие.Ако ще и стихове:

“Гърдата ти,побира се в човешката ми длан
И по-голема,вервай,хич не ми е нужна
Щастлив съм аз,че твойта кръв е северна или пък южна
И е като кремък йоще...хм...твоя стар харман”

да и пишеш се тая.
Сега вече знам одговора.Зех го от природата.

Ени волънтиърс?

Тема Re: танови [re: potrebitel]  
Автор xипoтeнyзa ()
Публикувано03.04.06 12:37

сега разбирам какво имаше предвид ДжоДо с онова "май МУ е закъсняло":)))

Истината е в науката! Не се оставяйте фактите да ви заблудят!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.