|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
УРА!Купих си кола,
|
|
Автор |
KMETA HA HETA (HenogkyneH) |
Публикувано | 12.07.05 21:17 |
|
и то чисто нова.Моля заповядайте да ви повозя
Не ти е нужен метеоролог, за да знаеш откъде духа вятъра!
| |
|
Във връзка с реорганизацията на движението по централните улици с цел по-лесното и по-бързо придвижване из града ни, резултатите са следните:
- никакви отпуски за органите на КАТ до края на есенния сезон, и безропотното им висене в дъжд и пек по кьошета и булеварди...
- абсолютно "запушване" на централните пътни артерии и вдигане кръвното на целия град!....
При това положение, возенето става само в извъннаселените места по предварително зададен график!
Следователно - няма да стане!
...
...
...
Просто нямаш винетка!
*Пътищата са за вървене по тях, а не за стигане до крайна цел.*
| |
|
Нема да даваш ред на никоя друга мацка! Аз тука закво съм ти (екс) секретарка?!?!? Освен тва имам един куп неполучени заплати... ааааа
ПУ СЪМ ПЪРВАААААААААА!!!!
Ше ма возиш на задната седалка - там дето е барчето с пиенето и хаванските пури...
Малко кусур има колата ти, че няма джакузи вътре, ама... аре ... ние не сме толкоз пък чак лакоми... на квот има, на тва шса радваме!!!!!!!!
| |
|
с ей тази си ходя на лозе.
Пък с тази
по купони, коктейли и всекъкви такива
Слънце Сурия блести, ти си аз и аз съм Ти!
"Песен за Бхагават"
| |
|
Що те не виждам по купоните напослдак... а то щото докато намериш място за паркиране, то купона взел че свършил!
*Пътищата са за вървене по тях, а не за стигане до крайна цел.*
| |
|
Ей тая втората веднага я познах!
Веднага да му я върнеш на човека, че ще ти спре кранчето на нета!
| |
|
тамън съм в зелено днес и страшно ще ми ходи!
| |
|
Айде сега дрбнавости...Аз винетка и ракийка мое и да немам.Ама тати има и все ще ми даде няколко литра за да почерпя
| |
|
И джакузи има мацко, ама щом искаш да напускаш няма и да се топнеш в него.Инак ти си първа.Обещавам!
| |
|
Ще дадеш ли поне да поспя малко в тях?Може и само за по час-два.Черпя с бира
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|