Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:33 14.11.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Имало едно време...нови  
Автор~*~ (Нерегистриран)
Публикувано20.03.05 14:23

един психиатър, който си търсел клиенти, за да върже двата края...все пак живеел в трудни преходни времена и нямал клиенти, а бил много умен ... и предприемчив. Какво ли не изчел, какво ли не проучил, какво ли не експериментирал преди да стигне дотук!
Самозабравил се леко в стремежа си да докаже колко е способен, но какво пък - те, хората са затова, за да бъдат третирани като обекти за наблюдение, размяна на блага и въртене на интрижки! Пощурил сума ти народ, защото направил всичко възможно да го убеди, че не е наред (народът), а не самия той - негово светейшество Психиатъра. Извинете, господине, че така неразбираемо пиша. Нямам завършено и основно образование! Между другото... не ме познавате, нямам нищо общо с никой от тукашните клубари, освен вашата амбиция да извлечете полза от всичко, до което се докопате!
Разбира се, това тук е анонимно насочено, т.е. няма получател, нито подател.

Объркана история. Да, всеки е бъшка луд, но как можахте да втълпите на някои, че вашите писания излизат не изпод пръстите ви, а написани от машина? Подочух го от други места.
Познават ви сравнително интелигентни хора. Аз не съм между тях. И не ме вълнувате никак. За мен сте като хермафродитите - ни мъж, ни жена. Такива ли бяха последните или се бъркам? Вие като учен - биохимик със сигурност знаете отговора по - добре от мен!

Постигнахте се!

Искрено ваш/ваша
графин/я от 18 век.

Тема Re: Имало едно време...нови [re: ~*~]  
Автор-.-.-.- (Нерегистриран)
Публикувано20.03.05 14:37

Пфу, че безмислица. Докога с тоя спам?
Такива като теб, с лопата да ги ринеш. Ще отворя гугъла, може да намеря и нещо по- интересно за четене от това смешно и жалко писание тук.

Автор~*~ (Нерегистриран)
Публикувано20.03.05 14:39

Въпросният субект (щото, уважаеми дами и господа, той в никакъв начин не може да се възприеме като обект на изследване!) е решил сега да стане известен писател, поне толкова, колкото е Чарлз Буковски или пък Хенри Милър, но последния пише за собствените си истории, докато г-н ПСИхиатъра се изживява като напълно откъснат от лирическия герой, направо рееща се душа от свободни атоми в пространството!

Краде емоции и създава конфликти, за да има завръзка,все пак, във великия му замисъл за края на света!

Приемете този мой опит като внасяне на някои пояснения в объркана ми от терзания душа. Обичам да си говоря сам/а, защото съм много интелигентен/тна.

И за да няма повече неясноти - аз също реших, точно в тази минута, да представя лирическия си герой, който няма нищо общо с моята особа!

Пишейки тук, ще разберете кой е.

Аз като по-прост/а, смятам да не се занимавам със самовлюбени нарциси, страдащи от синдрома на Портной!

Пич, вземи да се лекуваш! Съвсем приятелски съвет.

Автор-.-.-.- (Нерегистриран)
Публикувано20.03.05 14:44

Погрижи се първо за себе си, защото си доста зле. И стига с този спам, писна ми.

Тема Баща ми...нови [re: ~*~]  
Автор Шилo (Констр.)
Публикувано20.03.05 14:57

... да е жив и здрав, има много точна приказка за случая:

" Всички наопаки той/тя - терсене!"

/ Не се косИ, графиньо! Пази си шутарангата

// "- Дядо, къде си дянал твоята шутаранга? Забравил ли си я някъде?
- Забравих я, Мончо, забравих я отдавна. Остана тя някъде в детството ми...
- Не е трябвало да си забравяш шутарангата. Трябвало е да си я носиш винаги със себе си, защото, нали знаеш за шута. Сега ще ти вземат главата, дядо Моньо.
- Знам, детство мое, знам, че ще ми вземат главата.
Нека. Аз вече не се искам, както казваше един дренски дядо. А щом човек започне сам да не се ще, значи вече е остарял и му е време да тръгне подир Рангел Миалко...
Детството ме поглежда със сините си очи и в тях, като в две бистри морски лагуни, виждам целия си живот.
Колко нещо пропуснах, колко добри думи не успях да кажа другиму, колко устни оставих нецелунати, колко прошки не успях да поискам, колко картини можех още да нарисувам...
- Стар глупак! - изтърси моето премръзнало детство. И е право..."

В края на краищата още не съм решила какво ще сложа в края на краищата...

Тема Благодаря за опитанови [re: ~*~]  
Автор Mag (дърто момче)
Публикувано20.03.05 16:48

за психопортрет!
Е, Достигна ли най-накрая до оргазъм?

Разумът е като парашута - работи само когато е отворен.

Тема Я да ти отговоря и туканови [re: ~*~]  
Автор Mag (дърто момче)
Публикувано20.03.05 17:07

[hihikam se]
Щото е ясно за кого става дума.
Бе ти няма ли да измислиш нещо увлекателно, нещо смешно, нещо занимателно, нещо, което да заинтригува клубарите, да кажеш нещо за себе си (що се криеш като пръдня в нови гащи ), нещо, което да ни разсмее (щото в момента за да се разсмея трябваше да се погъделичкам под мишницата)...

К'во ми се правиш на психиатър, психолог и психодиспансер взети вкупом?
Един древногръцки философ беше казал "Опознай себе си".

Ти случайно да опозна себе си? Опознал (а) си се колкото кобилата, впрегната в каруцата на циганина, който в момента ровичка в кофата за боклук пред блока ми.

Не, не е вярно - разсмях се от идиотщината, която може да бъде натрупана в една такава човекоединица, не, бе - австралопитекоединица, като тебе!
Ти защо не се занимаваш със собствената си видиотена и олигофренчена персона а съдиш другите?
Погледни се в огледалото! Айде, де, вземи поне се срещи да не мязаш на рошава горила.

Разумът е като парашута - работи само когато е отворен.

Автор Stephanie (kvazer)
Публикувано20.03.05 18:42

Ти нямаше ли какво друго да свършиш днес?
Мина и пося боклук в клуба... Отправям ти остра забележка.
Личните нападки и избиването на злоба и комплекси тук, не са желателни.
Мисля, че клубарите ще ме подкрепят.

...мечти, мечти.

Тема Koй енови [re: ~*~]  
Автор Gatsby© (МногоГамен)
Публикувано20.03.05 19:33

Портной?

нямаш шанc, ergo изпoлзвай гo

Тема Re: Koй енови [re: Gatsby©]  
Автор Stephanie (kvazer)
Публикувано20.03.05 21:01

Gatsby©,
Привет!!! Как я караш, губиш се по трасето и не позволяваш да ти изпращат бележки?! Защо така?
Дай разрешение за лична кореспонденция, а чети избирателно.
И това е вариант.

...мечти, мечти.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.