Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:10 10.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Бясна съъъъъъъъъм !!!нови  
Автор gines (изкъпана от DIR)
Публикувано17.08.04 19:28

Здравейте!
Представете си: Логвам се аз в клубовете и ми казва,че за пръв път съм в клубовете и ме приканва да се регистрирам. Я чакай, казвам си, да пробвам да се регистрирам като моя си стар ник Gines, и то ме регистрирва. Влизам в клуба и се опитвам да прочета мое старо мнение по тема и!!! Казва,че такъв потребител не съществува в базата данни. Може ли някой да ми изтрие целия профил?

Редактирано от gines на 17.08.04 19:28.

Тема Re: Бясна съъъъъъъъъм !!!нови [re: gines]  
Автор Pyмянa (lady)
Публикувано17.08.04 19:41

Може. То и доста от мненията ги няма.
При такива случай ако ти казва че си за пръв път, не си пиши стария ник, а просто дай бек бутона и чакай да му мине.

Тема Re: Бяснанови [re: gines]  
Автор Ecнaф (The Boomer)
Публикувано17.08.04 19:46

В някои случаи наистина е по-добре да се снишиш. Просто не трябваше да напъваш като усещаш, че нещо не е наред.

Agent of Change

Тема Че ти не чете ли нищо в моята тема?нови [re: gines]  
Автор Mag (дърто момче)
Публикувано17.08.04 22:10

Ми маани - скоро щях да черпя за 9000 постинг.

Тема Re: Че ти не чете ли нищо в моята тема?нови [re: Mag]  
Автор Гинec (изкъпана от DIR)
Публикувано17.08.04 22:24

Не скърби за броя постинги. Тук няма обявен конкурс за най-голям брой постинги. А и не мислех,че броя ти е свиден. Аз съжалявам за загубените писма от приятелите. Даже и не съм поглеждала колко броя изцепки съм сътворила. В клубовете съм от м. Ноември 2003

Тема Re: Че ти не чете ли нищо в моята тема?нови [re: Mag]  
Публикувано17.08.04 22:26

Пък ако е за черпенето...можеш да почерпиш тутакси. Кой ще знае кога са станали 9000. Казваш: Хей,черпя! И готово.

Тема Re: Бясна съъъъъъъъъм !!!нови [re: gines]  
Автор KMETA HA HETA ()
Публикувано17.08.04 22:28

Бясна или тясна, че не можах да светна пак аз

Тема Re: Бясна съъъъъъъъъм !!!нови [re: KMETA HA HETA]  
Публикувано17.08.04 22:30

Ами... От бяс, отеснях.

Тема И аз от същия месецнови [re: Гинec]  
Автор Mag (дърто момче)
Публикувано17.08.04 22:43

ама от 2000-та.
По-стари от мене са (май само) Уф, Селския, Батко, Моли и Аз. (Абе пак питам - де го туй моме Аз? )

П.П. Да ме прощават други, за които не съм споменал от проблеми със склерозата. Иво и Джейн бегаха в други клубове. Некои бегаха изизобщо...
Той и Виртуалоун е от "старите" ама си трае. Да не черпи, де.

Тема Re: И аз от същия месецнови [re: Mag]  
Публикувано17.08.04 22:48

Ти...Джейн, нали я излови онзи ден. Аз се чудех как реши,че това е тя, ама ти си имал тайни начини. Абе...човек се учи, дорде е жив. Цък: сега и аз те добавям в бележника.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.