Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:08 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Пак се прочухме, пак сме в новинитенови  
Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано31.07.04 21:21

Батето взел подкуп. То не че ние не си го знаем, но за нас това е все едно Батето да ти казва "Добро утро".
Бате, Бате, защо не отиде да се сражаваш на страната на Саддам Хюсеин, ако не те улучеше някой томахаук, можеше пък главата ти да виси в новините. Щеше да си мъченик, герой. А сега кво разни драскачи те взели на прицел и то за нищо и никакво

Лондон. Британският вестник The Evening Standard твърди, че президентът на БОК и на БФС Иван Славков е членът на Международния олимпийски комитет (МОК), който е взел подкуп в капана, направен от телевизия Би Би Си. Както е известно електронната медия изпрати свои журналисти, дегизирани като бизнесмени, които да събират с помощта на подкупи гласове за кандидатурата на Лондон за домакин на Летните олимпийски игри през 2012 година.

.

Тема Re: Пак се прочухме, пак сме в новинитенови [re: kakata]  
Автор _Wind_ (;))
Публикувано31.07.04 22:09

Aбе Каке, изкара ми акъла.Чета -"Пак се прочухме, пак сме в новините" и си викам - айдеее, сигур пак се изпотрепаха, или някой заложник са взели някъде (да не дава Бог) .А тя ква била работатаМи тва новина ли е? Бил взел човекът подкуп. Ми ша вземе ми , кат има будали да му ги дават, що да не вземе. Иначе, ако не взима, трябва да премине на парцуца , че тоооо... бърбана парици струва.

Тема Re: Пак се прочухме, пак сме в новинитенови [re: _Wind_]  
Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано31.07.04 22:09

Бе май не е взел, а само се съгласил да вземе. Тия циции англичаните така ли ще дадат. Значи зян си гори човека, хем не взел, хем в новините, хем ще го изхвърлят от топлото местенце.

Тема Re: Пак се прочухме, пак сме в новинитенови [re: _Wind_]  
Автор Гинec ()
Публикувано31.07.04 22:12

Той ли пък щи вземе Бърбан да се черпи? Ега ти просташкото питие.

Обичта може да дава много повече свобода, отколкото Любовта е способна да отнеме.

Тема Re: Пак се прочухме, пак сме в новинитенови [re: kakata]  
АвторKocтeлo (Нерегистриран)
Публикувано31.07.04 22:29

Ех, кофти се е наредил, без да земе. Кофти! Инак, това си е чиста бисексуалност - пробвал се е да играе и за двата отбора - хем за себе си, хем за Лондон.
Вери тренди, както се казва на турски.

Тема Да изясним.нови [re: kakata]  
Автор pyrx (-: свежъ ;-)
Публикувано01.08.04 08:17

Що за мероприятие е това "журналисти преоблечени като бизнесмени предлагат подкуп"!? Някаква нова мода?

И този вестник ми звучи малко като техния "Сутрешен жълт труд".

Тема Re: Да изясним.нови [re: pyrx]  
Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано01.08.04 09:09

О, Пирксе дубрутро. Елементарна мода, като за Батето. А посредника - руснак. Защитната версия е направо смехотворна. Те били се уж съгласили, защото уж искали да видят кой е корумпиран.

Тема Re: Да изясним.нови [re: kakata]  
Автор нoвakoв ()
Публикувано01.08.04 19:41

не ма, кой раздава подкупите.

ходя разгърден и мигам конкретно

Тема Re: Да изясним.нови [re: нoвakoв]  
Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано01.08.04 21:05

Да бе, верно. И като видели кой ги раздава, взели та си затраяли с оня -сърбина, дето уж е руснак, пък живее в Швейцария. Такава секретна информация не е за раздаване наляво и надясно, я.

Тема Re: Да изясним.нови [re: kakata]  
Автор нoвakoв ()
Публикувано01.08.04 21:23

стиа ма, чунким ако знаеш че аз вземам подкупи, ше тръгнеш да разправяш ?
ми несерьозно е.
то от приказки файда няма.

ходя разгърден и мигам конкретно

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.