Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:08 21.05.26 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Тема Кредитнови  
Автор Aлбa (да се запознаем)
Публикувано05.05.04 22:21

Вчера неволно станах свидетел на разговор между две жени - темата беше кредит. Едната говореше с възторг от себе си как е пеодоляла собствените си задръжки за това, че да се ползва кредит е едва ли не неприлично и че значи да не можеш да се справяш сам. Съжаляваше, че по-рано не осмислила това, но както тя каза, важното е да се преодолее грешката в разтежа. Аз самата се каня да тегля доста голям кредит и разговаряйки с познати, виждам, че мнозина смятат това за налудничаво, а на мен не ми изглежда така. Това са просто пари на кредит. Не чувства, не взаимоотношения, не хубави спомени, защото те действително трябва да са сто процента лични.

По-добре такаотколкото така

Тема Re: Кредитнови [re: Aлбa]  
Автор Moapeйн. ()
Публикувано06.05.04 10:30

както и решенията ... са лични де, здравей

Тема мдаааа -нови [re: Aлбa]  
Автор ceлянинът (член - простак)
Публикувано06.05.04 10:52

и аз - "Вчера неволно станах свидетел на разговор между две жени - темата беше ........ Едната говореше с възторг от себе си как е пеодоляла собствените си задръжки за това, че да се .......... е едва ли не неприлично и че ......... Съжаляваше, че по-рано не осмислила това, но както тя каза, важното е да се преодолее грешката в разтежа."
а другата и отговаряше:
- И няма да си признаваш, ама няма да си признаваш - в НИКАКЪВ случай!

прост селянин, ама много прост ви казвам !

Автор пeпo (някой си)
Публикувано06.05.04 11:13

сигурно знаеш че това, което се нарича "западен свят" ползва широко кредита във всичките му форми. Дали това е добре, вече не знам.
Във всеки случай сигурно е едно. Хората, които имат някакви задръжки да взимат кредити няма да могат да устояват на "платежоспособното търсене" на тези, за който взимането на кредит не е морален проблем.
При очакване за дългосрочен позитивен икономически тренд, взимането на кредити и инвестирането в недвижимости или производства е разумна и печеливша стратегия. Ама дали тренда ще е позитивен и дългосрочен.... както се пееше в една песен "а дали е така, кой да ти каже"

Дишайте дълбоко, Вие сте развълнуванa!

Автор KMETA HA HETA (Коли мия всякак)
Публикувано06.05.04 14:36

Абе те тези дето говорят, че не теглят кредити май най-много си ги теглят.Но пък аз не виждам нищо лошо в теглнето на кредит.Ако требе аз ще отворя банка за целта

Съобразявай се с кого говориш!Ти също!!!

Тема Re: Кредитнови [re: KMETA HA HETA]  
Автор Гинec ()
Публикувано06.05.04 21:28

Беееееее....за кредитодателя е много гот.Ама кредитополучателя,да му мисли!
Аз си взех GSM-а на изплащане,щото предложиха 3 годишен лизинг, и се хвърлих на един готин Sony Ericson с всичките му екстри.Ся ко?Ще плащам като поп 3 години нещо дето след три години ще струва 3 пъти по-малко. Баси зарибявката.Никой от моите приятели не ползва тия екстри,така че не мога да изпращам и приемам разните му MMS и ко беше другото?Голема минавка изобще!

Обичта може да дава много повече свобода, отколкото Любовта е способна да отнеме.

Тема Re: Кредитнови [re: Гинec]  
Автор KMETA HA HETA (Коли мия всякак)
Публикувано07.05.04 19:21

Виж, в случая за мобилните телефони си много права, макар че и там зависи от кого си вземаш телефона.Но ако говорим за други видове стока или банков заем избора е голям.Както се казва в една поговорка: "В балкана вратник няма, от дето искаш влизаш, от дето искаш сечеш дърва и от дето искаш от там излизаш"

Съобразявай се с кого говориш!Ти също!!!

Тема Re: Кредит [re: Aлбa]  
Автор AK47M (безделник)
Публикувано08.05.04 13:50

Дърпай, докато дават. От септември може и да няма. След това е добре да изчезнеш с мангизите за Огнена земя, щото няма връщане. Другия месец приключвам с връщането на един 50 хиляден и ми се разказа играта.

Тема Желанието за взимане на кредит ...нови [re: Aлбa]  
Автор Oптимиcт (и стар и познат)
Публикувано09.05.04 00:56

... трябва да е в резултат от направена сметка.
Ако ще теглиш кредит за да си го похарчиш за нещо, за което нямаш налични пари да си го купиш, бих казал че е глупаво.
Ако ще теглиш кредит, за да го използваш да направиш повече пари отколкото взимаш като кредит, тогава има сметка.
Ако ще теглиш кредит, за който ще плащаш 20% лихва, едва ли ще имаш сметка. Ще трябва чистата ти месечна печалба да е равна на месечната главница плюс 20%, за да можеш да го изплащаш.
Ако ще теглиш кредит с поглед в бъдещето, пак трябва да можеш да си изплащаш кредита според условията а печалбите да дойдат след пълното му изплащане.
Има още безкрай много ако-та.

Последното ако е, ако няма да направиш печалба от тегленето на кредит, това ще си е чисто глупашка работа. Такова е моето скромно мнение.

Америка е това което е, благодарение на кредита. Също благодарение на кредита, много хора са загубили всичко каквото имат. Кредита е нож с две остриета.

Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш

Тема Re: Кредитнови [re: AK47M]  
Автор Бaтko (Bath`men Со)
Публикувано10.05.04 12:25

Какво Огнена земя с 50 хилядарки ..... те едва за огнена вода само ще стигнат .... и пак - няма връщане!

Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.