Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:31 10.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Изпитана рецепта за зоомилосърдиенови  
Автор Pyмянa (lady)
Публикувано30.04.04 09:00

Прибирах се онзи ден с торбите като всяка средностатистическа данъкоплатка и от някъде се появи един голям рижав пес, застана до мен и лаеше страховито, а аз тогава разбрах на кое му викат "лъжичката", защото нещо ме сви, та не можех и да помръдна.
На въпроса : рецептата е:
Взимате едно сочно кюфте, натъпквате го с всякакви успокоителни, приспивателни, по възможност с изтекъл срок, поднасяте го на любимеца на кмета Софиянски. Ако оцелее след тридневен сън, няма вече да е същата личност. Гаранция.

Тема Re: Изпитана рецепта за зоомилосърдиенови [re: Pyмянa]  
Автор toku_shto (не членувам)
Публикувано30.04.04 10:07

Аха!
И всеки да си приготви по много такива кюфтенца за всякакви такива неприятни личности! Обаче с неизтекъл срок на годност, защото ефекта от рецептата ти ще се изгуби.

На нож срещу неприятните личности с кюфтета в ръка!!!

По пет на кюфтееееее!

К'ъв е тоз гаден ден, бе!? Направо убийствен. Ден за убийства. Някои го правят и с кюфтета.

Автор Green light (braggadocio)
Публикувано30.04.04 11:19

Като че ли взеха да се оправят нещата с кучетата. По едно време беше като нашествие от филм на ужасите. Сега, вместо глутницата озверели помияри, на нашата улица има само един, лаещ по цяла нощ и спящ по цял ден пес. Нямам нищо против и той да отиде в по- добрият свят.
Понеже все за нещо трябва да си ям нервите, напоследак се заглеждам в чудовищните кучета на съседите от улицата и двора. Имат вид на убийци. И държанието им е такова. Дали техните стопани знаят как да се отнасят с тях? Дали ще могат да ги озаптят ако се нахвърлят върху децата? Дали няма да бъдат моите деца?

Автор izmislitca (just enjoy)
Публикувано30.04.04 11:50

Медалът винаги има и опака страна. Залае ли ме куче - много рядко, но се е случвало, - винаги е било в ден, в който не съм била на висота. Рецептата ти е някакъв вид индулгенция за това куче.
Макар че не го оправдавам. Това за кучофобите.

Един съвет: случи ли ти се /на мен веднъж ми се изсипа на Витоша цяла лаеща глутница/ - заставаш мирно, не правиш никакви движения, успокояваш се, дори си мълчиш, и шансовете ти за щастлива развръзка са почти сто процента.

Автор БoEB (новак)
Публикувано30.04.04 11:54

Според мен трябва да бъдат приспани.А средствата наместо за кучешки приюти да отидат за човешки такива(оглеждали ли сте се колко много гавроши има в градовете)А ветеринарите да упражняват строг контрол към стопаните на домашни любимци.Какво е това "милосърдие",окучи ти се гадинката и понеже си "милостив и богобоязлив" слагаш всички мъничета в торбата и айде до първата кофа за смет(естествен подбор).И после ревеш с пълно гърло за правата на животните.Егати збърканата работа.Всичко иде от нас си.Нещо като "криво разбранта циливилизация".А утре мойте и вашите деца ще трябва да живеят по закона на джунглата именно с тия-порасналите вече гавроши в който едва ли ще има останало нещо човешко.

Тема Кучета, мечки и ... циганинови [re: Pyмянa]  
Автор Ecнaф (The Boomer)
Публикувано30.04.04 12:12

Мислех да пускам нова тема, но вече си имало място, където да се оплача.

С кучетата това, което съм разбрал е, че по тайнствен начин разбират кога ви е страх. Ако изпитвате вътрешен страх - лаят ви. Ако не го изпитвате - дружки сте. Някъде даже четох, че по това си приличали с акулите, май някой го беше цитирал по филм от Дискавъри - хващат някакви биовълни ли, какво беше.

За мечките край къщата ми - разбрахме от медиите. Децата бяха много радостни, че били само 7 бр. в полите на Витоша.

Та, всички явно са изгладнели - особено циганите. Начи, голяма навалица станА. Тия се плодят като .. не е истина направо (никога не съм крил, че съм расист). Може ли така: влизат вече и в магазина и при отворен портфейл ми просят. Излизам от единия и влизам в съседния магазин - идват и там. Вече са нахални. Кога ли ще станат и агресивни? - Въпрос на време. Баси циганската страна станахме.

Agent of Change

Тема Re: Кучета, мечки и ... циганинови [re: Ecнaф]  
Автор БoEB (новак)
Публикувано30.04.04 12:28

По горе писах за приютите.Мисля това е вариянта.Просията е един огромен печеливш бизнес(имаш ли идея какви пари вадят).Имам много познати и цигани и турци,арменци и какви ли не.Смело заявявам,че никой не се ражда лош или престъпник,просто трябва по отрано да се отделят от средата която ги прави такива.С повечко средства,грижи и обучение успешно ще се интегрират в обществото.Трябва да се научим да живеем заедно(поне това дължим на децата си ако не искаме да ги върнем векове назад).

Тема Re:и ... цигани съвет!!!!нови [re: Ecнaф]  
Автор farmer (същия:))
Публикувано30.04.04 13:12

Ами проста работа -предлагаш му да свърши нешто за просията.. много добре му деиства например..
-Гладен ли си?
- да бе бате , мноо жената децата...
-лошо, я вземи свърши некоя работа и ще ти дам...
-даваи бе бате даваи работа немаааа
-Аиде батьовото свали си ризката па ми лъсни обувките...
В резултат на което циганина псува и изчезва/явно изобщо не е бил гладен/
а краи тебе става интересно -от ОСАННА до РАзпни го

Доматите не се ядат с коловете,на тиквите не се ядат листата-личен опит

Тема Нека!нови [re: Ecнaф]  
Автор Green light (braggadocio)
Публикувано30.04.04 13:18

Нека да станат агресивни. Аз пък искам! Нека се опитат да си направят разни полулегални съюзи и да се покажат малко по- на светло. И без това напрежението сред българите чака да избие на някъде.

Тема Re: Нека! [re: Green light]  
Автор БoEB (новак)
Публикувано30.04.04 14:27

И какво ще стане Сараево,Босна или Косово 2 ?Едва ли има човек в нета който да е ошамарил повече цигани със или без причина(щото съм служил трудовак) знам им начина на мислене.Така няма да стане открито и на светло няма да тръгнат- с годините са изучили психологията и много умело я използват,също като хиени усещат къде ще мине номера(нападат предимно болни и слаби,жени деца...).Друго трябва малко образование и много контрол, ред.В Испания,Италия как мируват а,и там процента им е доста висок.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.