Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:54 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Снежанка, здравеопазването, благодарността и ...нови  
Автор дядo Koлeдa (вярващ в чудеса)
Публикувано31.01.03 13:57

Начи разболя се Снежанка .. и както е редно по нощите .. Дядо и Коледа нали вярва в чудеса звъни на 150 .. оттам викат марш на собствен транспорт да си търсите доктор .. те нямало смисъл да идват .. Дядо ти Коледа тегли една в телефонната слушалка, която според иначе еротично звучащата телефонистка била увековечена на магнетовфонна лента ... после впряга елените.. газ .. т.е. дий до спешното .. там няма никого .. ритници по врати и прозорци .. нема никой ... Снежанка вика мина ми ади да са прибираме .. и аз нали наивен .. обратно ... на другия ден екшънът се повтаря само че на дневна светлина .. и най - сетне след 12 часа обикаляне един доктор се фана за ножа..разбирай скалпела и ... Дядо Коледа стана известен в съответното отделение .. снимката му с надпис "ТОЯ ДА НЕ СЕ ПУСКА ВЪТРЕ" виси на видно място .. точно до надписа - Свиждане 13-14 часа всеки ден ( де да беше вярно ) и до другия надпис "Пушенето забранено" който разбира се трудно се вижда от дима изпуснат от цигарите на две три медицински служителки точно под него ... казвам медицински щот са в бели манти ... иначе нито вида им нито речника издават някаква та дори и бегла връзка с тази иначе хуманна професия ...
Вечерта дядо ти Коледа се прибира за да установи че няма грам пиене в къщи ... преживява го след доста размисли поразмътени от неспане и аналгинови шокове срещу главоболие ... е ... бе щом е за Снежанка и триглава ламя ще борим ... да де ама те там много едноглави лами .. Днеска отивам пак по обед щот доктора мноо настоявал да ме види .. викам си ахам .. най- сетне .. отивам паниран щото кой знае кво ще ми каже .... оня мънка 10 мин. докато най накрая ме светна че било добре очакваната благодарност при изписване да бъдела в пличке а не в течен вид .... Гледам мигам и нали съм тъпо теле викам му ... чия благодарност бе ... ??? после зацепвам и викам да беее споко в пликче .... Така че сега търся пликче Честно казано ми се ще да е от ония дето ги дават в самолетите ... та да си излея вътре тридневната благодарност дето ми се е събрала в стомаха и под него ... ама няма как .. човекът каза да не е течна .. начи стаа дума за сухоооо Хихи ... Мнооо съм благодарен мнооо ви казвам ... и на 150 .. и на ВиК и на ... и на вас че го изчетохте всичко това ... Ей пичове и .... стискайте палци да си прибера Снежанка жива и здрава у къщи... да се сухоотблагодаря .. да им тегля после една Коледна и .... Мамка му колко ми липсва тва момиче ... ей ... липсва ми ... ади че ша ревна

Прави каквото искаш и не пречи на другите да правят същото

Тема Re: Снежанка, здравеопазването, благодарността и ...нови [re: дядo Koлeдa]  
Автор Keйт (колебая се)
Публикувано31.01.03 14:03

Горе главата!!!!!!!Важното е,че всичко е наред; сухото ще го набавиш някакси,а мокрото остави за вьтрешна консумация
Кьсмет!!!!!!!!!!

Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано31.01.03 14:05

стискаме палци бе:)

Пътят за ада винаги е постлан с добри намерения

Тема Коя глава ?нови [re: Keйт]  
Публикувано31.01.03 14:06

м ? ако е тая дето си ми е горе .. цепи та се къса ... поради тая причина не усещам никви други глави .. А за пожеланията благодаря ... късмет винаги съм имал ... да не мислиш че е лесно да си намериш читава Снежанка

Тема Убу прайте ...нови [re: MG42]  
Публикувано31.01.03 14:07

ади после ша черпа

Тема Как е ...нови [re: дядo Koлeдa]  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано31.01.03 14:12

болната, дядо?
Добре ли е?
Всичко друго лесно се оправя. Например, с белязани банкноти. Обади се, ще ги уредим.
А ти сред джуджетата нямаш ли си доктор? Ако нямаш, веднага пращай едно поне да учи за Охболи в Мед. унивИрситет.
Лек ден, дядо. А за главата вземи "Ацефеин". Той е направен специално за тези цел.

Бъдете високи!

Тема Щип..нови [re: дядo Koлeдa]  
Автор spunk (ооо,неееее)
Публикувано31.01.03 14:14

..розовата бузка на ДядоКоледа : Мили дядо, от мен да знайш- СНЕЖАНКИТЕ са мноо курави момичета, винаги се упраят и са дълголетни като дяда си - никво здравеупазване не мое да ги уплаши и ти като тях - не се плаши!

Редактирано от spunk на 31.01.03 14:16.

Автор нoвakoв ()
Публикувано31.01.03 14:15

Споко бе !
Жива и здрава ше си я вземеш. Вервай ми :)))

А като я вземеш, пътьом вземи и едно стъкло от онуй, мокрото.
Да пийм за здравеопазването...

Тема Апропо, АВЕ,нови [re: ABe]  
Автор spunk (ооо,неееее)
Публикувано31.01.03 14:28

..писаното от ДядоКоледа е по темата ти - що е любов!

Автор HeOHeЛ (*)
Публикувано31.01.03 14:30

ох, дядо, да ти е жива и здрава снежанката, и ти също, и дано никога не се случват такива работи...
направо му настръхва косъмът на човек, само като чете тука...
пожелавам ви много да сте здрави и щастливи и бързо да се отървете от всичките тия отвратителни спомени

ама че работа....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.