|
Тема
|
Свети Валентин
|
|
Автор | тъжнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.02 12:13 |
|
Пожелавам на всички, които са писали в този клуб, защото са наистина самотни да намерят човека, който да ги дари с малко топлинка и обич. Няма нищо по-страшно от самотата. Тя те изпива и изчерпва всичките ти сили да се бориш и да живееш. Нека Свети Валентин бди над влюбените, но дано не забравя и бедните самотни души!!!!!!
| |
Тема
|
Re: Свети Валентин
[re: тъжнa]
|
|
Автор |
1_лeв (деноминиран) |
Публикувано | 14.02.02 12:21 |
|
И защо някой трябва да "те дарява" с обич и ала бала?
Не можеш ли ти да дариш някого със същото?
По-истинско ще е, вервай ми.
| |
Тема
|
[re: 1_лeв]
|
|
Автор | тъжнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.02 12:28 |
|
Прав си, но когато човека на когото даваш цялата си обич не я иска нищо не може да се направи направя. Така, че единственото нещо, което ти остава е да се надяваш, че някой може да те дари с поне мъничко обич, за да му отвърнеш със същтото. Е .....аз съм романтична душа. Може би в днешно време човек трябва да бъде реалист, но аз имам нужда да дарявам някого с любов и внимание........Ти как мислиш???
| |
Тема
|
|
|
Автор | 1лeв (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.02 13:19 |
|
"Може би в днешно време човек трябва да бъде реалист, но аз имам нужда да дарявам някого с любов и внимание........Ти как мислиш???"
* * *
Ми точно така мисля - дарявай с любов и внимание и не чакай да ти се върне със същото, егоистично би било.
| |
Тема
|
Re: Друга "тъжна"
|
|
Автор |
Tъжнa (непознат) |
Публикувано | 14.02.02 15:54 |
|
Това не съм аз!Много станахме тъжните!
Все пак, весел празник на всички!
"Скитница за обич уморена птица, не ми трябва огън, а малка свещица!"
| |
Тема
|
Re: Друга "тъжна"
[re: Tъжнa]
|
|
Автор |
тъжнa (непознат) |
Публикувано | 14.02.02 16:47 |
|
Много ми хареса този цитат. Весел празник. Макар и да съм сама, аз ще си направя сама за себе си вечерта!
| |
Тема
|
Не бъди тъжна - натъжавам се!
|
|
Автор |
Бaтko (Bath`men Со) |
Публикувано | 14.02.02 17:43 |
|
Каква да направя за тебе .......?!
Don`t Worry! Be happy!
"Оти се косиш, като че ти мине!"
| |
Тема
|
Re: Не бъди тъжна - натъжавам се!
[re: Бaтko]
|
|
Автор |
тъжнa (непознат) |
Публикувано | 14.02.02 18:14 |
|
О, много ти благодаря за вниманието. Достатъчно е, че някой си помисли да направи нещо за мен. Аз не съм максималист и може би там ми е грешката. Но ако имаш време и не ти е скучно с мен можем да си поговорим за живота, когато имаш настроение!!! Желая ти многоооооо хубава вечер!!!!
| |
|
|
|
|