|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Скуката...
|
|
Автор |
Една жена () |
Публикувано | 04.08.00 09:53 |
|
Ужасно ми доскуча... Няма да ви питам как да преборя скуката, но ако имате чудодейна рецепта или съвет... Абе, има дни когато нищо не се случва и това е ужасно...
| |
|
Моята чудодейна рецепта против скуката е да седна и да чета хубава книга. Така се чувствам спокойна, това е време лично за мен.
Но за всички останали, които не за почитатели на подобен род "забавления" предлагам:
1. Да отидете на кино
2. Да отидете на разходка в парка
3. Да отидете да играете билярд, или боулинг
4. Да сформирате довечера каре за белот
5. Да си направите пикник в събота в Южния парк /това примерно, може и другаде, хехехе/
6. Да отидете на плуване, фитнес, аеробика или нещо друго
7. Да оправите отдавна загубилите първоначалния си вид чекмеджета в хола и с искрено задоволство да изхвърлите 80% от съдържанието им като морално или физически остаряло. Повярвайте ми - много е забавно.
8. Да се обадите на съученички от училище и да си направите кафе по женски / ако сте мъж пробвайте вариант с бира и съученици/
9. Да излезете с детето и да си угаждате всячески
10. Да отидете на козметичка, фризьорка и т.н. и да прекарате един час във ваната след това
Да продължавам ли?
| |
|
Чудя се как можеш да скучаеш като имаш себе си?
| |
|
Можем да напишем един наръчник против скуката...
Продължавам списъка на Меган:
11. Ако т. 1., 2., 3. не помогнат тогава опитайте следното
- обаждате се първата гад, за която се сещате и му/й вдигате бесен скандал
- отивате на пазар и всички продавачи ви изглеждат невъзпитани, режете и сечете на ред
- звъните на пожарната и Бърза помощ и им обяснявате на дълго и нашироко, че с тези темпове на работа - пожари и здравна реформа и стачки - доникъде няма да стигнем, та камо ли в ЕС
Ако и това не помогне - продължавате със следващото изброено...
Ох, вероятно и това му е гот, да можеш да скучаеш дори със себе си...Знам ли...
| |
|
...също ли нищо не се случва?
| |
|
Колкото и банално да звучи, мисля че един хубав здрав секс винаги може да разсее скуката. Толкова неща изписахте, та чак странно, наистина ли изобщо не ви минава това през главата? Честно?
| |
|
Ха) Какъв майтап...! На теб само това ли ти минава през главата?!
| |
|
минава ми разбира се - аз съм за секса !!!!!
| |
|
Da,ama kato ot godini ja ubivam taka kak da ne mi e skuchno?
| |
|
Ако въпросът е адресиран до мене - не само това разбира се, но и това, и то на едно от първите места, а пак повтарям, мисля че е странно, ако въобще не ти мине такава мисъл през главата. Най-нормално нещо, никакъв майтап не виждам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|