Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:44 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема за единаканови  
Автор дъждосвирец ()
Публикувано12.06.00 09:16

за този дето е настрани от глутницата/стадото/,силен и горд,способен САМ да се справи с всичко.Какво му липсва на него според вас.За мен той е съвършен.

Тема за единаканови [re: дъждосвирец]  
Автор Хейли ()
Публикувано12.06.00 09:21

Липсва му най-важното нещо на света-любовта на Някой!

Тема за единаканови [re: Хейли]  
Автор Единака ()
Публикувано12.06.00 09:26

Вашият Някой за мен е Никой, обаче. Ами тогава? Не ме жалете, ние с Той се обичаме.

Автор Molly ()
Публикувано12.06.00 09:34

до момента в който осъзнае самотата си - след това съвършенството малко по-малко се стопява ...

Тема за единаканови [re: Molly]  
Автор Хейли ()
Публикувано12.06.00 09:38

О,Молли,добре го каза-не си съвършен,когато си сам-в случая,съвършенството идва от сравняване със самия себи си.Самовлюбеност?

Автор Molly ()
Публикувано12.06.00 09:49

или по-скоро липса на база за сравнение - нещо като имагинерност

Тема за единаканови [re: Единака]  
Автор колибри ()
Публикувано12.06.00 09:58

като малка си мечтаех като в приказките да стана змеица.Да бъда любимата на Змея Горянин - легло от папрат да ми постеле,с горски ятоди да ме нахрани с млеко от кошута да ме напои.Не ме залюби змей......а други съвсем социални типове. Жал ми е за мен,че не го срещнах.

Автор Змия ()
Публикувано12.06.00 10:09

За какво му е съвършенството на единака и кому е нужно? Мисля, че всяко нещо е предназначено за да потрябва на някого, в природата всичко създадено по този начин, и слава Богу, че е така. Пожелавам на Дъждосвиреца да си намери някои от "стадото" на които това да им трябва.

Тема за единаканови [re: Змия]  
Автор Смела ()
Публикувано12.06.00 11:02

И аз съм единак. Разбирам го. На единака не му пука дали го обичат, или не. Надживял е тая зависимост. Супер е да си единак. Но трудно се постига, ако си го нямаш в кръвта.

Автор Meri ()
Публикувано12.06.00 11:32

Ami da, syvyrshen e i osyznat ! Kakvo da mu lipsva... vyzmojnostta da se oglejda v ochite na drugite li i, i da izpitva udovletvorenie ot tova koeto vijda tam ? Toi ne se nujdae ot odobrenieto na tylpata i niama nujda da dokazva sebe si pred drugite, toi e otkril svoiata istina.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.