|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
за единака
|
|
Автор |
дъждосвирец () |
Публикувано | 12.06.00 09:16 |
|
за този дето е настрани от глутницата/стадото/,силен и горд,способен САМ да се справи с всичко.Какво му липсва на него според вас.За мен той е съвършен.
| |
|
Липсва му най-важното нещо на света-любовта на Някой!
| |
|
Вашият Някой за мен е Никой, обаче. Ами тогава? Не ме жалете, ние с Той се обичаме.
| |
|
до момента в който осъзнае самотата си - след това съвършенството малко по-малко се стопява ...
| |
|
О,Молли,добре го каза-не си съвършен,когато си сам-в случая,съвършенството идва от сравняване със самия себи си.Самовлюбеност?
| |
|
или по-скоро липса на база за сравнение - нещо като имагинерност
| |
|
като малка си мечтаех като в приказките да стана змеица.Да бъда любимата на Змея Горянин - легло от папрат да ми постеле,с горски ятоди да ме нахрани с млеко от кошута да ме напои.Не ме залюби змей......а други съвсем социални типове.
Жал ми е за мен,че не го срещнах.
| |
|
За какво му е съвършенството на единака и кому е нужно? Мисля, че всяко нещо е предназначено за да потрябва на някого, в природата всичко създадено по този начин, и слава Богу, че е така. Пожелавам на Дъждосвиреца да си намери някои от "стадото" на които това да им трябва.
| |
Тема
|
за единака
[re: Змия]
|
|
Автор |
Смела () |
Публикувано | 12.06.00 11:02 |
|
И аз съм единак.
Разбирам го. На единака не му пука дали го обичат, или не. Надживял е тая зависимост.
Супер е да си единак. Но трудно се постига, ако си го нямаш в кръвта.
| |
|
Ami da, syvyrshen e i osyznat !
Kakvo da mu lipsva... vyzmojnostta da se oglejda v ochite na drugite li i, i da izpitva udovletvorenie ot tova koeto vijda tam ?
Toi ne se nujdae ot odobrenieto na tylpata i niama nujda da dokazva sebe si pred drugite, toi e otkril svoiata istina.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|