Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:37 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема молитванови  
Автор колибри ()
Публикувано01.06.00 15:22

молих се на Бог...да ми помогне да си намеря дърво.Само мое дърво на което * да вържа коня си след дълго препускане * да се изкъпя в сянката му и да свлека всичката умора * да се облегна и като по гръмоотвод болката ми да се изтече в земята *да допра чело до грапавата му кора ,то да прочете мислите ми и да ми ги преведе така че сама да се разбера И Бог ме чу....изпрати ми теб. * теб - патерицата на която се подпирам докато се кривя и куцам по пътя си *теб - тоягата която ме подкарва и подсеща"стегни се времето изтича" *теб - талигата която дрънчи в главата ми и се старае да ме отучи да мисля......за мое добро. Благодаря ти,че ме разбра, БОЖЕ!

Тема молитванови [re: колибри]  
Автор Хейли ()
Публикувано01.06.00 15:28

Моли се и за мен, моля те!Аз не мога така-прекрасно е!

Тема молитванови [re: колибри]  
Автор Х.... ()
Публикувано01.06.00 15:51

Мислите не те направиха щастлив/а/,нали?Но ако си се научил/а/да чувствуваш...!

Тема молитванови [re: Х....]  
Автор колибри ()
Публикувано01.06.00 15:56

Чувствата ме направиха разбираща и всеопрощаваща,драги/а/ Х.......... Дотам,че съм благодарна даже когато ми лъснат черните обувки с кафява боя!

Тема молитва [re: колибри]  
Автор Хейли ()
Публикувано01.06.00 16:00

Не ме разочаровай,моля те!Пиши пак в стихове!А,не тази проза с обувките и боята!.)

Тема молитванови [re: Хейли]  
Автор Meri ()
Публикувано01.06.00 18:36

Kakyv po-hubav primer ot tozi s obuvkite Xeili... taka e v jivota vse pak. Hubavo e da sme dovolni ot jivota si i tova koeto ni podnasia toi bez znachenie sladko ili gorchivo. Samo taka mojem da se nasladim na sveta okolo sebe si, kato priemame vsichko i sme dovolni i ot okolnite i ot sebe si.

Тема молитванови [re: Meri]  
Автор Хейли ()
Публикувано02.06.00 08:34

Мери,доволството е блато в което умира стремежа и живота изобщо.Аз съм вечно недоволна,защото искам още много от живота,а щом искам защо да не си мечтая за него-може и да се сбъдне!

Тема за Колибринови [re: колибри]  
Автор Джейн ()
Публикувано02.06.00 18:40

ти си влюбена, нали? имаш нова любов? дай Боже, всекиму....

Автор Джейн ()
Публикувано02.06.00 18:43

в реалния живот стиховете и сбърканата боя за обувки са странно преплетени... даже от определена възраст нататък май няма любов, която може да се храни само със стихове и да не забелязва сбърканата боя... или загорялата тенджера, неогладената риза, хленчещите хлапета и т.н. /сам можеш да си продължи безкрайния списък/

Автор Meri ()
Публикувано02.06.00 21:26

Xeili ti sama kaza na drugo miasto che jivotyt ti si techel niakak si predopredelen a sega tvyrdish che si vinagi nedovolna zashtoto iskash mnogo ot jivota i si mechtaesh tova koeto iskash da se sbydne. Xeili ne razbiram kak nedovolsvoto moje da porodi stremej i kak sled kato vinagi shte bydesh nedovolna i neudovletvorena ot tova koeto si postignala i imash, niakoga izobshto mojesh da bydesh shtastliva. Vyv vseki chovek syshtestvuva stremeja kym po- dobro, kym usyvyrshenstvane, no za da si shtastliv ot tova koeto si postignal i tova koeto imash triabva da mojesh da go ocenish. Ako si dovolna samo ot mechtite si Xeili moga da te pozdravia !!! Hubavi mechti imash, koito niakoga biha mogli da te napraviat shtastliva ako zabelejish izobshto che si gi osyshtestvila ;)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.