Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:20 10.11.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Тема Да отида или да не отиданови  
Автор Батко ()
Публикувано27.05.00 12:08

И пак пред мен стои вечният въпрос на Датския принц. И не въпрос, а въпроси. И отговорът не се състои в това дали искам или не искам, дали мога да си го позвола или не, а в това трябва или не трябва. Уравнението е с много известни и неизвестни. А известните засега ме карат да се колебая повече от неизвестните. Е, не е важно къде да отида или да не отида ..... Важното е , че се колебая, зашото има известни. Ако имаше само неизвестни - лесна работа - главата в торбата и - отивам... Ще кажете - иска , ама не му стиска! Ама знаете ли как тия известни (бивши неизвестни) са станали такива...

Тема отиди!нови [re: Батко]  
Автор love ()
Публикувано27.05.00 13:13

...аз в такива случаи отивам и си повтараям старата поговорка..нека да боли..сама съм си виновна

Тема Дали!?нови [re: love]  
Автор Батко ()
Публикувано27.05.00 14:26

А-а-а-а-а-а!!!! На чуждо дупе и сто тояги са малко!!!!

Тема Дали!?нови [re: Батко]  
Автор Лелята ()
Публикувано27.05.00 21:25

Не те разбирам - та това е предизвикателство и сърцето ти го иска! Ама тръгвай! И успех, късмет и кураж.... и да кажеш как е било? /Където и каквото да е това/

Тема НЯКАК СИ НЕ СТАВАнови [re: Батко]  
Автор love ()
Публикувано28.05.00 11:36

да ти услужа за случая със своето дупе, нали, бате?!

Автор KAGUAR ()
Публикувано28.05.00 21:56

БЪДИ МЪЖ , А НЕ ДАТСКИЯ ПРИНЦ - ТОЙ Е ПРЕКАЛЕНО МЕКУШАВ ЗА НАШЕТО ВРЕМЕ!

Автор Батко ()
Публикувано29.05.00 18:15

Тук ставаше въпрос за тояги по дупето, а не за разни други неща ..... около него ...... Съгласен съм - услужи ми, ама къде беше преди двадесетина години ....... А, бе! Долче вита!!!!

Тема за боя ми беше думата и на меннови [re: KAGUAR]  
Автор love ()
Публикувано30.05.00 09:57

преди двайсет години тъкмо започвах....съзнателния си бой:)

Тема не зная... [re: Батко]  
Автор Джейн ()
Публикувано30.05.00 20:59

зарежи уравненията и слушай сърцето си

Тема не зная...нови [re: Батко]  
Автор случайна ()
Публикувано31.05.00 23:10

Иди!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.