|
|
|
Тема
|
scorpio се тресе
|
|
| Автор |
ilko.iliev (непознат
) |
| Публикувано | 10.06.06 06:20 |
|
|
scorpio 2.0i dohc -8v мотор-n9d газ-бензин -уредбата е поставяна в българия проблема ми е че в диапазона 1000-2000 об. колата няма мощност и сякаш работи на 3 цилиндъра. проверих свещи,кабели, тествахме компютъра и нищо .ако някой има представа какво става в колата ми моля да ми пише и при възможност ще се отблагодаря
| |
|
|
|
Lok-Tar!
Колега преди това било ли е така или изведнъж е станало?
То принципно от 1000-2000об. не върят много колите и са бавни и мудни. Ако си сложил газта и тогава е почнало да го прави може да е заради това.
Изобщо изясни по-подробно проблема...
А принципно ми е чудно как тоя двигател DOHC е 8v ама карай :)
Hail and Kill
Kicking King
| |
|
|
|
проблема се появи изведнъж . мизерията ми я прави и на газ и на бензин . работи като картечница и ми вади нервите . колата я карам от 2004г и газовата е от тогава а иначе е точно такава каквато я описах .2.0 i dohc 8v n9 efi имам доста литература за нея но там не пише за такъв проблем
КОГАТО СИ НА 1000 ОБ. ПОДАВАШ ГАЗ И ЗАПОЧВА ХЪЛЦАНЕ И ДЪРПАНЕ. МИНЕ ЛИ 2000 СЕ ОПРАВЯ
| |
|
|
|
Lok-Na-Rok!
Аз не съм много вещ в газовите работи, щото не съм им фен ама все пак...
Провери си филтрите(и на газта има некви испарители). Въздушния!
Мене само това ми идва на ум ама... Другото е някоя свещ да не е издала багажа или кабел това онова.
Сега само за това се сещам. Ако се сетя за още ще пиша. Ти кажи ако случайно има някво раздвижване по въпроса
П.П.: На място прави ли го пак? Ако го прави пробвай да махнеш въздушния филтър и да видиш прави ли го пак. Само я дръж колкото може по-малко без филтър.
Hail and Kill
Kicking King
| |
|
|
|
МАЙ ША ЯДЕ АСАН БАНИЦА ОПСУВАХ КВАРТАЛА АМА ПРОВЕРИХ ОТНОВО СВЕЩИТЕ И КАБЕЛИТЕ ОКАЗА СЕ ЧЕ ЕДИНИЯ Е НАПРАВО РЪЖДЯСАЛ ПООЧИСТИХ ГО И.............. ЩЕ ВИДЯ НА СУТРИНТА
| |
|
|
|
|