Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 03.07.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Тема Форд Мондео Автоколони....нови  
Автор gamemaniak (непознат)
Публикувано14.03.06 13:31

Привет на всички нямам никакви технически проблеми по колата.Та накратко какво се случи.Имах оригинален касетофон на форд (бога ми ужасно яка машина) но наскоро си купих СД.За съжаление съм още с оригиналните колони и едната е доста зле.Реших да ги сменя но УВИ това не било никак ама никак лесно.Те са просто такава странна форма че идея си нямате нито са обли нито яйцевидни а някак си..Даже не мога да определя формата. Та след като отидох до 5-6 магазина ми казаха че някакав модел на Бошман ще стане ама трябвало да пробият 1-2 дупки и нямало да има проблем, но не искам да си побългарявам колата.За това някой сменял ли е колони? какъв модел е купил?

Ужасно тъп проблем знам но уви...Благодаря ви в аванс

Тема Re: Форд Мондео Автоколони....нови [re: gamemaniak]  
Автор Mondeo_AUT (член)
Публикувано14.03.06 19:44

размера е 6х8 и наистина е малко нестандартен. Иначе всяка фирма за тонколони има такива.. Аз имам Kenwood и съм доволен.. Макар че с оригиналните изкарах доста време и бяха доста добри.

Автор spirodur (непознат )
Публикувано15.03.06 09:06

Не ти е тъп проблема.От 2 год. я карам тази кола и тия тонколони са нещото дето ми скъсаха нервите.Оригиналните гръмнаха веднага като я купих.Донесоха ми 4бр. от Германия 2-ра употреба ама като нови.Минавам през сервиз работят идеално.Слагам ги и след седмица пак взеха да пращят.Оказа се ,че оригиналните са много слаби и това ми го казаха от МПфое.Взех да търся по магазините.Навсякъде гледат да ти пробутат стандартните 6 на 9 ,че даже и някакви 7 на 13 ли бяха.Цял месец се разкарвах с разглобена кора на вратата.Накрая от Технополис в Люлин вдигнаха ръце от мен взеха няколко модела и мерихме отпред пред магазина ,която пасне на дупките нея взимам.Като там също ми предлагаха да дупчат ама аз не давах като теб.Само един модел ставаше нямах никакав избор.JVC беше.Те това е .За друго във форума не ми се пише ,з-то ме мързи ама за тия тонколони дето нервичките ми скъсаха не мога да се спра.Само 6 на 8.Мноооого трудно се намират

Автор jony_t (непознат )
Публикувано17.03.06 22:43

здравеи
на мондео може да се монтират и 6 на 9 но трябва да се доизреже отвора.
тогава избора е голям. разбрах ,че не искаш да побългаряваш но понякога е по добрия варянт.моите също са 6 на 9.

Тема Re: Форд Мондео Автоколони.... [re: gamemaniak]  
Автор tuningmania ()
Публикувано31.05.06 20:52

До "gamemaniak" - Мда.. ако не се лъжа размера наистина е 6х8.. аз още си пазя оригиналните, но ги замених с 4 еднакви колонки на марката "Alpine".. и "CD" плеъра ми е на същата марка.. смея да твърдя, че системата ми е над средното ниво :) Малко е скъпичка марката "Alpine" но пък е качествена.. за ориентир.. комплект колонки (2бр.) е около 150 лева..

Официалният вносител на въпросната марка е "Impas 56".. в сайта им ( www.impas56.com )можеш да видиш адреса и да минеш да погледнеш какво предлагат.. 99% мисля, че ще си харесаш нещо!

Чао.. и УСПЕХ!

Who keeps company with wolves will learn to howl - www.tuningmania.org

Автор nemupukov (теков мъжкар)
Публикувано04.06.06 02:28

Аз преди време сложих на мойто

,доволен съм!

Тема Re: Форд Мондео Автоколони....нови [re: nemupukov]  
Автор batmilen5 (непознат )
Публикувано10.12.06 23:19

аз си сложих на блаупункт двулентови и то с квадратна форма и ги закрепих на оригиналните дупки с помоща на пластмасожи стйажки, т.е скоби тип свинска опашка и сигурно 3-та година още несасе разклатили, така че слагай които ти харесат стига да си влязат в дупката

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.