Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:20 08.07.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Тема Разход Fiesta 1.4 95танови  
Автор SoundMan (непознат )
Публикувано05.03.06 10:43

Здравейте. Ще се радвам ако някой сподели какъв разход му дава посочената фиеста в градски и извънградски режим на каране. Моята градско харчи 9 на сто бензин и ми се вижда много за този малък двигател.

Тема Re: Разход Fiesta 1.4 95танови [re: SoundMan]  
Автор Щ-3O4Модератор (Щука)
Публикувано05.03.06 14:08

75 к.с, среден разход (градско+извънградско) 7 л./100 км;
90 к.с, среден разход (градско+извънградско) 8 л./100 км

Ако и караш в голям град през зимата и на къси разстояния, сравнително нормален ти е разхода мисля.

Тема Re: Разход Fiesta 1.4 95танови [re: Щ-3O4]  
Публикувано05.03.06 14:27

Ами да във Варна я карам голям град е и много задръствания. Но не мис е вижда да е 75 коня този двигател 1.4 а и не поема толкова бързо сякаш. Дори повече от 130 немога да вдигна.

Редактирано от Щ-3O4 на 05.03.06 18:54.

Тема Същия разход и при мен... [re: SoundMan]  
Автор GlN (погромист)
Публикувано09.03.06 16:13

...обаче с 1.3 двигател, 60к.с., в София. И после кой казва че малките коли били икономични?

Тема Re: Същия разход и при мен...нови [re: GlN]  
Автор ~!@$%^amp;*()_+ (целия горен ред)
Публикувано15.03.06 21:30

малките коли са боклук.

смесено задръстено/незадръстено ~9.5/100 с 3л двигател и бензин 87

Тема Re: Същия разход и при мен...нови [re: GlN]  
Автор Chavdu (непознат )
Публикувано20.03.06 10:44

аз ... не че съм голям разбирко .. но ми наблюденията сами че освен от обема на двигателя , разхода до по-голяма /според мен /степен зависи от теглото на автомобила .. и ако имаш тежък автомобил с малък двигател .. дори може повече да ти гори от по-големия ...

Тема Re: Същия разход и при мен...нови [re: Chavdu]  
Автор fiesta xr 2i (непознат )
Публикувано20.03.06 20:12

моята е xr2 1.6 105 коня зимата си ми гори 10 11 градско но винаги си я цепя доста лятото градско ми гори 8.5

Тема Re: Разход Fiesta 1.4 95танови [re: SoundMan]  
Автор Sawa (Цар)
Публикувано23.03.06 18:38

В заблуда сте колеги.
Корса Б 1,2И 45 к.с.градско 7/100, зимата най-много до 7,5 и то при здраво юркане, извънградско 5/100, дори съм стигал 4,5/100 но без да настъпвам със средна скорост около 90км/ч. Това е най-икономичната кола която съм имал до сега.
Има и по-икономични обаче. Миналата година един приятел си купи Тойота Ярис 1,0 ВВТ някъде около 70 к.с. сили беше и му гори 6,5/100 градско. Този разход направо ме заби в земята.

Тема Re: Разход Fiesta 1.4 95танови [re: Sawa]  
Публикувано31.03.06 23:28

Явно фиестата има някакъв проблем сега в по топло време харчи 8,7 на сто градско, но във Варна има невероятни задръствания. Може и от това да идва по галемия разход

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.