Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:24 14.07.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Тема Трудно въртене на волан Фиестанови  
Автор ancora (непознат )
Публикувано21.06.05 13:02

Здравейте на всички в този клуб!
Може ли някои да ми каже на какво се дължи тежкото въртене на волана на Фиеста 1.1 90 год. От известно време се забеляза необходимостта от допълнително усилие, но преди няколко дни съвсем стана трудно и вече не се връща сам при завиване. Преди 8000 км. са сменени накрайници, лагер и втулка на рейката.
Ако някой знае каква е възможната причина и стойността на ремонта, Ви благодаря предварително на всички.

Тема Re: Трудно въртене на волан Фиеста [re: ancora]  
Автор diesel power (добра нафта)
Публикувано21.06.05 20:41

При мен като се случи се оказа карето на кормилната рейка. Каквото и да означава това...

Тема Re: Трудно въртене на волан Фиестанови [re: diesel power]  
Автор tonyt (новак)
Публикувано21.06.05 21:03

При мен беше "каре" на кормилото. Майстора каза, че често се случвало, или "затяга", или се появява "луфт" или и двете както беше при мен. След смяна се оправи, е с/у 35лв

аиде успех

Тема Re: Трудно въртене на волан Фиестанови [re: ancora]  
Автор S@sel@ ()
Публикувано24.06.05 11:03

Каре на кормилната рейка- май беше 42 лв при Мото Пфое каренцето. Т.е. Можеш да го намериш за 15-20 другаде.

Фиеста 1.1 i `94
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.