Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:44 15.07.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Тема Focus?!? Помощ....нови  
Автор zetak (непознат )
Публикувано09.06.05 15:51

Здражейте приятели!Нуждая се от спешна помощ.Някой от вас ако е карал ФОКУС или има такъв автомобил.Тази кола много ме кефи и мисля да си купя един, но се нуждая от вашето мнениеза него.Модел 1999, 1.6Л, 70 000км, потдържано от Мото-Пфое, в перфектно състояние искат му 13 000лв.

Какво сте кажете?Много е спешно пишете ми моля....

Тема Re: Focus?!? Помощ....нови [re: zetak]  
Автор Mircha ()
Публикувано09.06.05 17:13

Виж сега, към Фокус добре си се ориентирал, но цената на този, който споменаваш ми се вижда височка. Провери в

. Там за тези пари виждам 1.8 TDCI реколта 2001 с всички екстри.

Това, че е поддържан в МП си има и плюсове и минуси, така че не може да е основание за вдигане на цената. Все пак 4 годишен Фокус (при фабрична гаранция 3 год.) поддържан в Европа едва ли е по лош. Да не говорим, че 6 години експлоатация по нашите пътища и с нашите горива правят 70 000 км. - 170 000 км.

Изпий една студена вода за охлаждане на ентусиазма и се огледай. Сигурен съм, че ще намериш и по-добри предложения.

Пък като се сдобиеш с Фокуса заповядай в клуба да почерпиш (от нашия опит, става дума).

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка

Тема Re: Focus?!? Помощ....нови [re: Mircha]  
Автор NlKJAMa ()
Публикувано09.06.05 18:25

А и тези 13к лева са доста близко до цената на нова фиеста. Е верно че ще е гола и ще се наложи да се дадът още малко за някоя задължителна екстра, но поне ще получиш нещо на 0 км а не на 6 години.

SW Explorer

Тема Re: Focus?!? Помощ....нови [re: NlKJAMa]  
Автор zetak (непознат )
Публикувано10.06.05 10:22

За Фиестата си прав но тя е по нисък клас пак този Фокус е на един мой познат който знам как го е карал и потдържал.Колата е гаражна и е карана само с гориво от Шел.Вярно че годините са 6 но има ли значение,като си представя че тези които ги внасят от Европа кой знае на колко стотици хиляди километри са, пак и каде е гаранцията че колата не е удряна.Пък за този сам сигурен 100%. Пак и колата е Седан, бордо металик,много е красив. На тези които са внасяни от Европа немога да им се доверя.Гледах един който беше модел 2002 пак километрите бяха 190 000.

Чакам вашите мнения и предложения

Автор stangen (Fiesta 1.1mi)
Публикувано17.06.05 18:22

Аз съм на принципа щом ми харесва трябва да я имам :) Е, с моята фиеста не случих на кола ама ще я вкарам в пътя ! Щом ти харесва и я знаеш , вземай я и се радвай на новата си придобивка !

Автор diesel power (добра нафта)
Публикувано18.06.05 01:15

...и е карана само с гориво от Шел

Е т'ва не трябваше да го казваш

Автор Psychoiho (kozirog)
Публикувано20.06.05 13:17

правилно ти е казал колегата да се успокоиш
по добре си земи чужбинска
може да е гаражен този фокус, но ако е каран по софииските улици се е раздрънкал до немай къде, 6 години са много време
а гаранция че не е блъскана колата е лесно - оглежда я майстор който е в час и се разбира много лесно ако е блъскана яко

you bring light in...

Тема Специално по въпроса за ударите! [re: zetak]  
Автор Mircha ()
Публикувано20.06.05 19:04

Не е толкова важно удряна ли е колата или не, а как е направена ако е удряна.

Ако има леки удари - калници, брони и т.н., да знаеш, че навънка сменят с ново, а не изчукват. Така че не виждам какво ще ти пука от леки удари.

Тежките удари си личат при всички случаи, като я качиш на повдигача.

Оглед е задължително да направиш, ако ще да я купуваш от брат си. Ти, според мен не знаеш всичко за тая кола, а знаеш каквото ти е казал твоя човек. Не казвам, че ще те хлъзне, но...

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.