Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:51 14.09.24 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Тема Антифриз или бензин в маслото  
Автор samouki (непознат)
Публикувано05.03.05 22:20

Някои може ли да ми даде савет че вече се побърках .Вдига ми се нивото на маслото да беше бензин да си трая ама като нее .Става вапрос за ескорт 1.4 моно . Смених му гарнитурата на главата а нея я шабариха и мислех че сам решил проблема но пак вдига нивото на маслото.А антифриз не ми се губи само разхода на бензин е 16л в града на студен мотор .

Тема Re: Антифриз или бензин в маслотонови [re: samouki]  
Автор samouki (непознат)
Публикувано08.03.05 23:02

Май ще взема сам да си дам савет :Да точа от картера и да наливам в резервоара докато стане на варбург :))))

Автор Warren-G (FiEsTa)
Публикувано09.03.05 07:32

определено този разход е голям,има много възможни причини,но по-добре някой от по-опитните да ти ги каже. аз ще ти кажа това което аз си мисля: ако ти е много износен двигателя, може да прониква бензин в маслото(виж има една тема в този форум за неработещ трети цилиндър ).по принцип изгаря ,но не знам колко бързо,пука ауспуха на баир и излиза син дим.и както ти влиза постоянно бензин в маслото и ако бавно изгаря е нормално да се покачва нивото на маслото. как да решиш проблема-какви уплътнения да сменяш,какво да ремонтираш и т.н. нека някои друг,който знае да каже!

Тема Re: Антифриз или бензин в маслотонови [re: Warren-G]  
Автор samouki (непознат)
Публикувано09.03.05 23:30

незнам но мотора работи перфектно равномерно не пука и направо незнамлИде ми да си скъсам дипломата като се има в предвид че имам 4 разряд ДВГ но ште му сваля и дюзата утре та ште си покаже

Тема Re: Антифриз или бензин в маслото *DELETED*нови [re: samouki]  
Автор Warren-G (FiEsTa)
Публикувано11.03.05 07:34

Мнението е изтрито от st_304

Тема Re: Антифриз или бензин в маслотонови [re: Warren-G]  
Автор samouki (непознат)
Публикувано12.03.05 11:23

Благодаря но май намерих проблема .Запушен отдушник на резервоара .Създава налягане от топлеят вензин и го вкарва ро горивопровода в картера .

Автор NlKJAMa ()
Публикувано12.03.05 13:49

Не ми е ясно как може да стане това, но ако си сигурен че си решил проблема бягай да си сменяш маслото, че бензина не смазва добре.

Тема Re: Антифриз или бензин в маслотонови [re: NlKJAMa]  
Автор mr_5OO (непознат )
Публикувано20.03.07 12:59

Проблема решен ли е ? Аз имам съ6тия проблем с бензина в картера

какво ли не правих и на диагностика ходих и импулс на дюзата мерихме всичко е ок. разход 16/18 -100 и на жсеки 300/400 км в маслото имам поне 2л. бензин мерих компресията около 11 на всичкики цилиндри. И ако проблема наистина е бил в тоя отдушник и аз имам голям вакум когато отварям капачката на резурвоара направо ше се гръмна ако е от него

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.