Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:50 09.11.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Тема апаратче за предна дясна спирачканови  
Автор TheAnimal (приятел)
Публикувано07.11.04 20:44

Изяла ми се е някаква резба и като ми смениха накладките и от дясно като натискам спирачките то е клопане, свирене, стържене ... Та ми казаха че ми трябва ново апаратче, или поне долната част ... Някой да има идея от къде да си взема (може и втора ръка), че в Мото Пфое много скъпо а и продават цял комплект само ...

Тема Re: апаратче за предна дясна спирачка [re: TheAnimal]  
Автор Mircha ()
Публикувано09.11.04 09:38

Провери на Козлодуй №2.

Пробвай в

-> "МалкиОбяви Части, Услуги ..." -> "search"[mondeo], дава няколко резултата за Мондеа на части.

P.S. Пуснал съм ти бележка. Хвърли й едно око!

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка

Тема Re: апаратче за предна дясна спирачканови [re: Mircha]  
Автор Paola (адвокатка)
Публикувано09.11.04 19:05

Аз имам спирачни апарати, предни, от мойта форд фиеста, ако още не си намерил можеш да ми пишеш на polly@paolla.net и да се уговорим нещо;-)

Тема Re: апаратче за предна дясна спирачканови [re: TheAnimal]  
Автор brock (Mondeo 1.6 16V)
Публикувано10.11.04 09:12

А между другото, каква ти е колата. Не, че имам спирачен апарат в повече, ама един ти предлага за мондео, друг за фиеста, нищо чудно да получиш и оферта за транзит или маверик

Хора казвайте каква ви е колата, като питате нещо!!!!
За да не ни се налага да ровиме из форума и да се надяваме, че в някой пост сте споменали

Тема Форд Мондео 94г 2.0l 16v!нови [re: brock]  
Автор Mircha ()
Публикувано10.11.04 09:18

Запомнил съм го защото е като мойта.

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка

Тема Re: Форд Мондео 94г 2.0l 16v!нови [re: Mircha]  
Автор TheAnimal (приятел)
Публикувано11.11.04 11:12

Няма на Козлодуй ... всъщност никъде няма. Пълен абсурд. Слава богу намен само ми се беше изяла резбата на болта дето затяга. Навиха ми по схирока резба, сложика по голям болт и заспа. Иначе за части е ужас. Няма стари, няма и нови се оказа :(

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.