Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:10 04.11.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Тема Ford Orion въпрос4етанови  
Автор pu6kata (непознат )
Публикувано19.05.04 21:27

Здравейте, от в4ера съм собственик на форд орион и се радвам засега с някои малки забелейки, но сигурно няма как, стара кола е все пак.

Ето малко инфо за колата :

Орион, 91 г. , 1.4i , СL

Та проблемите са ми таквиз : някои път изгасва сама когато намалявам на светофари, а не би трябвало, заради автомати4ния смука4?

И другия е , 4е мига4ите ми из4езват понякога, работят изжестно време и спират(самото реле престава да 6трака) и светка някаква зелена лампичка, която е слагана там допълнително от преди6ния собстженик(германец).

Ще съм благодарен за всеки един съвет и благодаря предварително на всички :)

PS mojete da me broite kym kluba (ot na4inae6tite : ) )

Тема здрасти [re: pu6kata]  
Автор Kocko (tino)
Публикувано19.05.04 22:45

Честито кола, един от малкото с подобна машина тук! Според мен е по-красива от ексорт с риск да обидя колеги, както и да е! Безаварийно и евтино каране ти пожелавам! 1.4 предполагам 75 коня. Автоматичния смукач е нож с две остриета, малко неприятно е! Колкото до мигачите си купи реле от фолксваген или ауди става перфектно, повече инфо утре като кажеш повече детайли за проблемите!

Тема Здравей пи4...нови [re: pu6kata]  
Автор bobi68 (непознат )
Публикувано20.05.04 10:59

4естита кола!Късмет и безаварийно каране!6том си я купил сега,свър6и първо необходимото-смяна на масло,маслен ,бензинов и възд.филтър,све6ти,ангр.ремък.Провери си и катализатора.Ако има6 възд.клапан(мотор4е)за свободния ход-свали и го по4исти с газ или бензин(само механи4ната 4аст!).Ако пак прави номерца-иди в някой 4итав севриз за една диагностика.Пи6и как е.Това за сега-о6те веднъж,успех !4ао!

Тема Re: Ford Orion въпрос4етанови [re: pu6kata]  
Автор OKL (*Mr. Nice Guy*)
Публикувано20.05.04 13:04

аз моето реле (за мигачите) го свалих, отворих и поприпоих контактите и някои съмнителни спойки и вече 3-та година бачка безотказно. Отвреме на време при десен мигач + стоп ми прекъсва, но проблема е локализиран и позакърпен - в клемата на десния стоп. Провери кога се случва при теб, ляв, десен аварийни, + комбинации на др. консуматори. Абе съвет от мен - почни със същото с което и аз почнах . Желая ти късмет!

[Ескорт '88 1.6Д]

* За да го набутате по-лесно -

Тема Re: здрастинови [re: Kocko]  
Автор pu6kata (непознат )
Публикувано22.05.04 13:35

zdr.
Нямах време да погледна форума в4ера, бях в КАТ, знаете там какво е : )
Сега остажа само да и направя една застраховка, 4е ми писна да давам пари за паркинг всяка ве4ер. За мига4ите ситуацията си остава засега съ6тата - работят кога си искат, ама засега се оправям и така. Като се оправя с вси4ките смяна на масла и филтри ще сваля релето да го погледна, ако не се справя ще ходя на електи4ар.

А да ви попитам , кажете ми един добър сервиз на Форд кадето да ходя евентуално?

Благодаря ви за пожеланията.

Тема Re: Ford Orion въпрос4етанови [re: pu6kata]  
Автор tro6e (непознат )
Публикувано06.04.05 14:50

имах същите проблеми на форд орион 1.6Si прегледах таблото с бушоните за студени спойки и от там се оправи дано да помогне Виж

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.