|
|
|
Тема
|
ЗА КОМУНИКАЦИЯТА ВЪВ ФОРУМА!
|
|
| Автор |
Щ-3O4 (Щука) |
| Публикувано | 14.05.04 09:14 |
|
|
Колеги, в темата пусната от Диск: " Сериозен инжекционен въпрос и т.н...",
ЗАГЛАВИЕТО на темата се повтаря вътре в нея 20!!!! пъти от 29 мнения!. Спомням си че някое от мненията беше за мен интересно. Искам да го открия но КАК!? Всички заглавия са еднакви и повтарящи заглавието. Много моля в интерес на всички е, още в заглавието на отговора си да намеквате за вашето мнение, за да може човек като отвори една тема с 40 мнения, веднага да се ориентира какво му трябва. А не да се повтарят безсмислени работи!
Примерът е произволен.
Нека човек като отвори такава тема с много мнения, те да са нещо като диалог, а не папагалщина.
SIERRA 1.8 Ghia, CVH
Редактирано от Щ-3O4 на 14.05.04 09:16.
| |
|
Тема
|
Re: ЗА КОМУНИКАЦИЯТА ВЪВ ФОРУМА!
[re: Щ-3O4]
|
|
| Автор |
NlKJAMa () |
| Публикувано | 14.05.04 10:53 |
|
|
Ами аз съм свикнал да чета мненията а не заглавията и затова си отговарям директно без да променям заглавието.
Отделно съм си настроил дира да не ми отваря мненията на дърво ами всички постове един под друг. Просто незнам как ви се цъка от мнение на мнение. При мен е направено по 25 мнения на страница и това което търся ми е лесно за намиране с един скрол с мишката.
Пробвай така може да ти хареса
| |
|
|
|
въпроса е да стене по-добре...
Това е само предложение. Сакън някой да не си помисли нещо друго!
SIERRA 1.8 Ghia, CVH
| |
|
Тема
|
Re: ЗА КОМУНИКАЦИЯТА ВЪВ ФОРУМА!
[re: NlKJAMa]
|
|
| Автор |
Tanuco (.....) |
| Публикувано | 14.05.04 14:57 |
|
|
И при мен е по същия начин.Отварям си всички мнения и ги чета, не гледам толкова заглавието на темата.
| |
|
Тема
|
е при мен не е така!
[re: Tanuco]
|
|
| Автор |
Щ-3O4 (Щука) |
| Публикувано | 14.05.04 15:11 |
|
|
Всичко е въпрос на настройка в ПРОФИЛ. Но по подразбиране е "Кратък преглед", "Само темите".
Стова печеля екранно пространство. И се получава много смешно. Нещо от вида:
Къде ме сърби
Re:Къде ме сърби
..................................
е, ХА кажи най после де къде те сърби!
Както и да е. Минало.
SIERRA 1.8 Ghia, CVH
Редактирано от Щ-3O4 на 15.05.04 10:36.
| |
|
Тема
|
Да си вземем поука най-накрая
[re: Tanuco]
|
|
| Автор |
boris (новак) |
| Публикувано | 14.05.04 16:09 |
|
|
Човека казва как е хубаво да се отговаря за да стане по-приятно, лесно и удобно преглеждането на темите във форума. То е ясно че 100 човека съответно 100 начина на работа. На който не му е удобно и/или пък не му харесва да сменя темата нека не я сменя. До сега и аз не я сменях но си взимам бележка и ще се стремя да изписвам нещо описателно .
| |
|
|
|
|