Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:24 13.11.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Тема ЗА КОМУНИКАЦИЯТА ВЪВ ФОРУМА!нови  
Автор Щ-3O4Модератор (Щука)
Публикувано14.05.04 09:14

Колеги, в темата пусната от Диск: " Сериозен инжекционен въпрос и т.н...",
ЗАГЛАВИЕТО на темата се повтаря вътре в нея 20!!!! пъти от 29 мнения!. Спомням си че някое от мненията беше за мен интересно. Искам да го открия но КАК!? Всички заглавия са еднакви и повтарящи заглавието. Много моля в интерес на всички е, още в заглавието на отговора си да намеквате за вашето мнение, за да може човек като отвори една тема с 40 мнения, веднага да се ориентира какво му трябва. А не да се повтарят безсмислени работи!
Примерът е произволен.

Нека човек като отвори такава тема с много мнения, те да са нещо като диалог, а не папагалщина.
SIERRA 1.8 Ghia, CVH

Редактирано от Щ-3O4 на 14.05.04 09:16.

Тема Re: ЗА КОМУНИКАЦИЯТА ВЪВ ФОРУМА!нови [re: Щ-3O4]  
Автор NlKJAMa ()
Публикувано14.05.04 10:53

Ами аз съм свикнал да чета мненията а не заглавията и затова си отговарям директно без да променям заглавието.
Отделно съм си настроил дира да не ми отваря мненията на дърво ами всички постове един под друг. Просто незнам как ви се цъка от мнение на мнение. При мен е направено по 25 мнения на страница и това което търся ми е лесно за намиране с един скрол с мишката.
Пробвай така може да ти хареса

Тема знам как може,нови [re: NlKJAMa]  
Публикувано14.05.04 11:59

въпроса е да стене по-добре...
Това е само предложение. Сакън някой да не си помисли нещо друго!

SIERRA 1.8 Ghia, CVH

Тема Re: ЗА КОМУНИКАЦИЯТА ВЪВ ФОРУМА! [re: NlKJAMa]  
Автор Tanuco (.....)
Публикувано14.05.04 14:57

И при мен е по същия начин.Отварям си всички мнения и ги чета, не гледам толкова заглавието на темата.

Тема е при мен не е така!нови [re: Tanuco]  
Публикувано14.05.04 15:11

Всичко е въпрос на настройка в ПРОФИЛ. Но по подразбиране е "Кратък преглед", "Само темите".
Стова печеля екранно пространство. И се получава много смешно. Нещо от вида:
Къде ме сърби
Re:Къде ме сърби
..................................
е, ХА кажи най после де къде те сърби!

Както и да е. Минало.

SIERRA 1.8 Ghia, CVH

Редактирано от Щ-3O4 на 15.05.04 10:36.

Тема Да си вземем поука най-накраянови [re: Tanuco]  
Автор boris (новак)
Публикувано14.05.04 16:09

Човека казва как е хубаво да се отговаря за да стане по-приятно, лесно и удобно преглеждането на темите във форума. То е ясно че 100 човека съответно 100 начина на работа. На който не му е удобно и/или пък не му харесва да сменя темата нека не я сменя. До сега и аз не я сменях но си взимам бележка и ще се стремя да изписвам нещо описателно .

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.