Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:51 03.11.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Идват жеги, трябват ни тениски!!!нови  
Автор Granada (новак)
Публикувано03.04.04 00:19

Както се досещате, предлагам някой да се наеме и да направи тениски с логото на клуба и който иска да си закупи.На теникста може да се изографиса и модела на форд-а,които управлява съответния човек.Аз бих се наел,но нямам нужното време!
Какво мислите за идеята.Става дума за обикновени памучни тениски с рекламен надписа върху тях.Наема ли се някой?

Тема Re: Идват жеги, трябват ни тениски!!!нови [re: Granada]  
Автор cossy (ihuahu)
Публикувано03.04.04 01:22

аз съм за, но това за индивидуалноста на всяка тениска... няма да стане. аз казвам два цвята ( черен и бял.... мойе и тъмно син ) да са тениските с едно голямо лого на гърба и едно малко от предната лявата страна на тениската.

Тема подкрепям идеятанови [re: Granada]  
Автор Щ-3O4Модератор (Щука)
Публикувано03.04.04 10:51

за тъмносини тениски и бели надписи. Всъщност това са цветовете на Форд.
Който има възможност нека даде оферта

SIERRA 1.8 Ghia, CVH

Тема Това успях да намерянови [re: Щ-3O4]  
Автор cossy (ihuahu)
Публикувано03.04.04 11:31

рекламно-търговска къща Гама
тениски 32 цвята 4.20лв/бр.
шапки с козирки 12 цвята 2.20 лв/бр.
цените са без печат и ДДС като минималната бройка е 100
тел. 852 71 72, 953 00 08
e-mail: gama@abv.bg

Автор bilder (оборотен)
Публикувано03.04.04 14:17

Ако някой минава покрай библиотеката да иде да провери там има някаква фирма при която няма значение колко броя са тениските цената зависи само колко щампи са и какъв размер точно и е около 4-5 лева.
Аз съм на работо и не мога днес, а утре не работят.
Шефа ми е бил там днес и е поръчал 11бр. и каза, че ставало бързо!!!

Orion 1,8D Chia

Тема Re: Идват жеги, трябват ни тениски!!!нови [re: bilder]  
Автор bilder4o (оборотен)
Публикувано03.04.04 14:58

Orion 1.8D *89

Тема Re: Идват жеги, трябват ни тениски!!!нови [re: bilder]  
Автор cossy (ihuahu)
Публикувано03.04.04 15:05

до колкото знам там качеството не е много добро... може и да съм в грешка от доста време не съм ходил, но преди не ми харесаха мострите... нали става за библиотеката до СУ ?

Автор DigiPro ()
Публикувано03.04.04 15:15

Има и вариянт всеки сам да си направи тениска с трансферна принтерна хартия. Един лист А4 май беше 2-3лв. Само някой да направи логото на Corel Draw и се печата на мастиленоструен принтер. После с ютията се глади хартията върху тениската и готово :) Ние сме си правили такива тениски с логото на наща фирма и изкарват поне едно лято при често пране.

Ford Fiesta 1,1i, 91г.

Тема Цветове... [re: Granada]  
Автор la4o (FORD USER)
Публикувано03.04.04 18:23

Ако искате тениските да са тъмни, трябва да се направят на ситопечат... което изисква минимална бройка поне 100... всъщност могат да направят и 10, но тогава няма да е изгодна цената понеже ситото е скъпо...

Ако предцените, че може да са бели, тогава е лесно... както казва колегата. Трансферна хартия, има я в Office1 ~40 лв. - 20 листа А4, печатаме на мастилено струен принтер и всеки си я глади сам :)))

Сещам се и за трети вариант :) На Шипка 6 има много магазини за бои. Там се продават бои по 5 кинта шишенцето (не мога да се сетя колко грама е, но като имам предвид как изглежда е 50-100) Има всякакви цветове. Аз съм пробвал да правя лого с шаблон. Не става кой знае какво но е адски издръжливо. После държи на пране мнооооого дълго. (като си икспериментирах си капнах на едни от дънките... точката е много малка, но седи повече от година ;) Кофти е, че не става за финни детайли... поне аз не успях да направя... ако се занимае специалист може и да успее. Също така с боята не може да се постигнат повече от 1 цвят или поне мен ми е трудно да си помислия как ще ги съвпада този който опита да го направи :)

Това е от мен по темата ;) иначе и аз съм за ;)

поздрави,
la4o

Ford Mondeo - 1,8 16V

Тема Кой ще се наеме? [re: la4o]  
Автор Granada (новак)
Публикувано03.04.04 19:59

Аз съм от провинцията,а и няма идея кой може да свърши тази работа.Просто трябва да намериме някой,който държи на качеството и всички да са еднакви,няма да стане с индивидуалността наистина.Някой трябва да задвижи нещата от утре и да са готови преди Великден.Няма значение къде,просто изберете най-доброто място.
Одобрявам идеята с голям надписа на гърба и по-малък отпред вляво.Само логото на клуба и толкоз.Но да се личи :-).Чакам отговори!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.