Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:18 03.11.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Време за ремонтнови  
Автор teoto (непознат)
Публикувано21.03.04 17:19

Дойде пролетта и с нея ремотите след зимата. Интересува ме знае ли някой дали се продават и къде прагове и вежди задни за ескорт комби 1993г. Също да ми препоръчате читав майстор тенекиджия, който да не си остави ръцете.
Имате ли представа колко ще ми струва смяната на праг и вежда + боядисване.
Предварително благодаря.

Ford eskort 1.8D combi

Тема Re: Време за ремонт [re: teoto]  
Автор diesel power (нафтова печка)
Публикувано21.03.04 23:23

Хайде отговаряйте, че това за веждата и мен ме интересува. Не ми е изгнила още, но ако не взема мерки ще изгние и ще се пробие. За сега има нужда само от боядисване.

Тема Re: Време за ремонтнови [re: diesel power]  
Автор NlKJAMa ()
Публикувано22.03.04 09:34

Колкото и да не ви харесват ЕМ комплект наскоро някъде четах из техните реклами за прагове и вежди. Цените бяха нещо от рода на 35-45 лева.
Можете да ги питате(по телефона) не е казано че трябва да се купува .

Тема Re: Време за ремонтнови [re: teoto]  
Автор RebelAct (freeman)
Публикувано22.03.04 15:13

Преди 3 месеца смених задна дясна вежда на Ескорта - в различните магазини цената варираше от 20 до 32 лв.По съвет на майстора, който я смени (а той е мой човек ) купих най-скъпата. Явно ламарината е по-дебела и ще издържи повече.

Тема Re: Време за ремонтнови [re: RebelAct]  
Автор diesel power (нафтова печка)
Публикувано22.03.04 15:21

Чакайте, вие как така ги "сменяте" веждите? То е ламарина. Как се сменя? Нали е неразделна част от калника. Аз мислех, че или само се боядисва или в краен случай се изкърпва с кит.

Да имаш Ford е начин на живот, да караш diesel е начин на мислене + турбо = лош късмет!

Автор Mircha ()
Публикувано22.03.04 16:04

Изрязва се старата вежда и на нейно място се заварява новата.

Само боядисване или "кърпене" с кит (марля и смола), са тарикатски номара да се нагласи колата за продажба. Тези ремонти са със срок на годност 6 до 9 мес.

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка

Автор Любитeл (Лукав Благинар)
Публикувано22.03.04 17:46

Ще ти препоръчам майстора на нащия клуб: Мишо (кабриото) 0888 380 942. Става дума за клуб Опел, а както всички знаем, там работата по тенекиите е много сериозна. Няколко човека сме ползвали услугите му и сме много доволни

Автор teoto (непознат)
Публикувано22.03.04 18:54

Колеги имам чувството че вашите коли не гният. Няма начин всеки един от нас да не се е сблъсквал с тенекиджии и бояджии. Много ми хареса отговора на "Любител" - клуб опел си имат такъв сервиз. Идеята ми е да съберем различни мнения и да ориентираме хората от нашия клуб, а защо да си нямаме и ние такъв сервиз, където майсторите знаят какво правят. Пишете дори и за скапани майстори и сервизи.

Ford eskort 1.8D combi

Автор lvo_Dinkov (реставратор)
Публикувано22.03.04 21:13

Трябваше да видиш Асконата ми с отрязани вежди, свалени спойлери, подкалници и предни калници- като извънземно чудовище беше :)))

П.С.В сервиза имаше едно Скорпио, което беше подпалено отзад, освен пластмасовите детайли, бяха изгорели половината му номер(аз мислех, че алуминия не се топи толкова лесно) и двете вежди, все едно са от хартия, май и там някой беше правил номера със смолата и парцалите :)

Автор Tanuco (.....)
Публикувано23.03.04 14:44

Преди около година ми се наложи да сменям вежди на Фиестата и да закърпя капачката на резервоара, а и бронята трябваше да се направи.Отидох при един майстор, който ми бе препоръчан-свърши перфектна работа-боядисват с бои на Сикенс, взима по 100лв на детайл-работа+бои, шприцове, лакове и каквото още трябва, като веждата си я купуваш ти.Не взима малко, но не е и много, за сметка на това работи много качествено.Боята се прави по каталог по номера, който е на предния капак.
088 8 257 121- Михаил.Това му е номера ако проявиш интерес.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.