Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:24 04.11.25 
Автомобили
   >> Ford
*Кратък преглед

Тема Информация за Fiesta автоматик  
Автор emko ()
Публикувано18.01.04 11:28

Здравейте. Понеже имам желание да купя fiesta автоматик (след 92г. мисля 4е е по-новия модел), бихте ли ми дали информация на какво да объна внимание по колата, слаби страни, често срещани дефекти. знам за ока4ването че е слабо място.
Благодаря ви предварително.

CRX power D16A8

Тема Re: Информация за Fiesta автоматикнови [re: emko]  
Автор Kocko (tino)
Публикувано18.01.04 20:41

Ми честно казано брат ми кара Фиеста, ама не автоматик. Слабо място не знам да има. Неговата поне е поддрържана и нищо и няма. Ама... автоматик??? Не съм виждал такова нещо. Окачването им не е слабо! Перфектно им е, не знам кой е казал че окачването на форд е слабо, от два форда вкъщи никой няма проблеми с окачването, макар че моя се кара по-брутално (пергели и темподобни идиотщини) Единствените неща които не ми харесват във форда са дръжките на вратите, централната конзола (на която е скоростния лост и ръчната, скърца понякога не за друго) и седалките, просто не са ми удобни много!

Тема Re: Информация за Fiesta автоматикнови [re: Kocko]  
Автор fiester (познат)
Публикувано18.01.04 23:12

:)))))) ами мойта предница си е изцяло за смяна - амортисиори, накладки, лагери... ма пак си я карам

fiesta 1,1 i `91

Тема Re: Информация за Fiesta автоматикнови [re: fiester]  
Автор Kocko (tino)
Публикувано19.01.04 14:17

Не я поддържаш батку, лоша работа, тя една кола нали трябва да се поддържа малко, моята що не трака! От 2 години по предницата нямам нищо за смяна, имам 2 тампона на задния мост, ама те са 12 годишни сигурно, мисля че им е време!

Автор Borko Simeonov (Аз)
Публикувано19.01.04 16:22

Моето мнение е че са готини Фиестите ама ако можеш да намериш и да не е автоматик още по добре ще да е . Явно я взимаш за жена колата ако е така найстина е по практично но ако е за теб бих те посъветвал да си вземеш със механична скоростна кутия.
Иначе са здрави и държат много - виж дали имат луфтове вратите и да не трака някоя полуоска. Изръчкай 2-3 кръга на кръговото на Руски паметник и ако не трака е ОК
Аре със здраве

Автор Tanuco (.....)
Публикувано20.01.04 12:41

Защо автоматик-ти си знаеш.
Неща за които е хубаво да погледнеш поне от моя опит-тампоните на носачите може да са износени, огледай я за ръжда около капачката на резервоара, провери вратите да не са провиснали..най-добре да я закараш на диагностика преди да я вземеш.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.