Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:28 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Цветарство и градинарство
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Нарове  
Автор AGLER ()
Публикувано27.10.09 22:36

Решил съм да си засадя нарове.

В района ми има много, дори съм си избрал от кои дървета да си взема издънки. Въпроса е, че местните са на различни мнения относно саденето им. Едните казват, че най подходящо е на есен след като паднат листата, другите твърдят - на пролет.

Някой ако има опит моля да го сподели.

Тема Re: Наровенови [re: AGLER]  
Автор Kaнтaka (горски дух)
Публикувано12.12.09 23:07

Не съм сяла нар, но по принцип предпочитам да сея дървета и храсти на есен, защото има повече влага в почвата и има време коренът да се развие добре до пролетта. Пролетта растенията искат повече грижи (поливане), особено ако е суха както миналата година.

Тема Re: Наровенови [re: Kaнтaka]  
Автор бaбa 3aйka ((бившия Заек))
Публикувано13.12.09 15:18

И аз така знам - дръвчета се садят наесен та по бързо да вържат плод . Пролетно дърво връзва чак след три - четри години .

Тема Re: Наровенови [re: AGLER]  
Автор siropino (антифашист)
Публикувано19.01.21 23:54

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.