|
|
|
Тема
|
защо палмата ми не расте?
|
|
| Автор | Lilia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.03.07 20:13 |
|
|
Преди две години ми дадоха малка палма.Наричат я "пареха" или "пахира", не знам...Също и "дърво на парите". Не знам как да я гледам...Има няколко дребни листенца на върха,които не помръдват.Самата тя също не расте и с милиметър...Нищо не разбирам от тая работа! Някой може ли да ми даде полезен съвет!
| |
|
Тема
|
Виж
[re: Lilia]
|
|
| Автор |
nbb (весела) |
| Публикувано | 06.04.07 11:29 |
|
|
в каква саксия е посадена. Ако е много голяма, първо трябва да я изпълни с корени и тогава започва да расте самата палма. Не се сещам за коя палма говориш, пиша ти по принцип за палмите.
| |
|
Тема
|
Re: защо палмата ми не расте?
[re: Lilia]
|
|
| Автор |
skodrovica (непозната) |
| Публикувано | 06.04.07 14:23 |
|
|
Аз имам дьрвото на живота.Миналото лято ме изненада и с цвят.Лятото е на вьн, торя го веднаж в месеца.Цьфти сьс ситни жьлти цветчета.
| |
|
|
|
Пахирата изобщо не е палма. Иначе расте бавно. Не я поливай много често, не обича.
| |
|
|
|
именно, боабаб е . Аз нямам проблеми с моята, дори пуска по листо на месец, че и повече .... държа я на слънце (зад източен прозорец), в плитка саксия и я поливам веднъж на 2 седмици. От преполиване изгнива стъблото, така че трябва да се внимава.
there's no time to analyse
| |
|
|
|
Boabab, pahira, durvo na jibvota.. ia niakoi da pusne snimka za po-sigurno? Angel, ti otkude se sdobi s tvoia boabab?
Мая
[url]http://new.photos.yahoo.com/majahristozova/album/576460762343311408#page1
| |
|
Тема
|
Re: защо палмата ми не расте?
[re: maiahr]
|
|
| Автор |
angel_sin (завеяна ...) |
| Публикувано | 11.04.07 09:19 |
|
|
ето как изглежда:
аз пазарувам от борси, но ми се струва, че навсякъде по цветарските магазини го има ;)
there's no time to analyse
| |
|
|
|
Има го, да, не винаги е на плитка, но най-често. Дърво на парите му казват обикновено, дървото на живота не беше ли една определена красула?
| |
|
|
|
|