Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:07 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Цветарство и градинарство
*Кратък преглед

Тема пресажданенови  
Автор Karinka (членка)
Публикувано07.08.06 22:19

едно от зелените стайни растения не сколасах да пресадя през пролетта, но сега забелязвам, че е трябвало да го направя. как смятате ще му се отрази?

ето за това растение говоря

Тема Re: пресажданенови [re: Karinka]  
Авторнeзaбpaвka (Нерегистриран)
Публикувано09.08.06 17:43

Много нездраво ми изглежда цветенцето ти.Малко жълто и краищата на листата някак прегорели.Мисля даже,че трябва и да го разделиш.Не го преполивай!Успех!

Тема Re: пресаждане [re: Karinka]  
Автор djes (непознат )
Публикувано09.08.06 17:58

Внимателно го изваждаш с пръстта , с нож разрязваш пръстта наполовина ,за да го разделиш и слагаш внимателно в новите саксии, а отгоре допълваш с нова пръст.Успех!

Тема Re: пресажданенови [re: djes]  
Автор Karinka (членка)
Публикувано09.08.06 20:52

да, да, това имах предвид и аз. ама нали не е пролет сега и се чудех дали е подходящо като време да свърша тая работа. ама, какъвто и да е сезона май е наложително. и на мен не ми харесва как изглежда. а това по краищата май е изядено от котарака. имам силни подозрения.

Тема Re: пресажданенови [re: Karinka]  
Автор пpocтa_kифлa (с мармалаТ)
Публикувано18.08.06 13:14

То плаче да бъде разделено в 2 саксии.И не забравяй да опресниш върховете на корените му, ако все още не си го преместила на пи-широко.
Ако пък го отложиш за по- късно, последицата ще бъде само издребняване на листата .Сещаш се-когато много хора ядат от 1 паничка, остават недохранени.:))

простотията ще завладее света!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.