|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Молба за съвет ....
|
|
Автор |
angel_sin (коткообожател) |
Публикувано | 12.04.06 17:14 |
|
Здравейте :) Темата ми не е много за тук и се надявам да не подразня някой ... Но просто не знам вече къде да попитам. Става дума за това, че ще си отварям магазинче за цветя и много ми се иска да предлагам и керамични саксии (от рисуваните), както и разни дребни джвъчки, които вървят по цветарските магазини (предполагам се досещате какво имам предвид - щипчици, украси за саксии, великденски и коледни украси и т.н.) ... За цветята се оправих, борси в София колкото щеш ... но се оказа много трудно с керамиката и сувенирите. На самите саксии и сувенирчета, които съм си купувала няма информация за производителя, а незнайно защо по магазините отказват да ми споделят от къде зареждат. .... Та се надявам все пак тук някой да знае от къде мога да зареждам .... Благодаря ви предварително 
| |
Тема
|
Re: Молба за съвет ....
[re: angel_sin]
|
|
Автор |
mama4O (непознат
) |
Публикувано | 12.04.06 19:52 |
|
Мисля,че трябва да потърсиш в гр.Троян или село Орешак много хора там произвеждат керамика.Дори като пишеш на търсачката троянска керамика се виждат обяви.Успех във бизнеса!!!
| |
Тема
|
[re: mama4O]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.04.06 20:11 |
|
Благодаря ти, попадала съм на обяви точно от Троян, писала съм им мейли даже ... Но 1. - не ми отговориха и 2. - много е далеч и транспорта оскъпява стоката. Да не говорим, че аз сега стартирам, помещението ми е малко и не мога да си позволя да купувам по 20 саксии от вид, защото няма къде да ги складирам, пък и паричките ми са кът сега . Просто си мислех, че има местенце в София, където се продават наедро такива неща и за това питам ... може пък някой да знае 
| |
Тема
|
[re: angel_sin]
|
|
Автор | oблak (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.06 23:00 |
|
Има магазин точно за такива саксии на едро и дребно. Намира се на локалното платно между Красно село и Бъкстон в ляво по посока Бъкстон. Ще го видиш - на самото локално е.
| |
Тема
|
[re: oблak]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.04.06 23:01 |
|
благодаря 
| |
|
Имам една приятелка, която прави страхотни оригинални картички, подходящи точно за букети и подаръци. Но ние сме в Бургас. Ако те интересуват- Пиши нещо за връзка.
| |
Тема
|
художник
[re: armeria]
|
|
Автор | мими (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.06 15:59 |
|
Аз имам една позната художничка- специалност керамика, ако желаеш дай си emaila ще ти дам телефона и.
Жена с вкус, може би тя ще направи това което ти търсиш
| |
Тема
|
Re: художник
[re: мими]
|
|
Автор |
Публикувано | 13.04.06 16:14 |
|
fani4ka@abv.bg
| |
|
А какво казва гугъла по въпроса?
За жалост не мога да съм ти от полза, но ти желая от все сърце успех в новото начинание
Хвърли едно око и
All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
| |
|
много благодаря ;) чак вчера ни дойде гениалната идея, че на Илиянци може да се намерят подобни дрънкулки, дано не са само боклуци .....
Иначе доста се рових в гугъл, но оставам с впечатлението, че производителите на подобни неща не са много напред с технологиите, защтото много малко от тях имат страници ... Само тук-таме намирах по някоя обява с телефон, даже и мейли нямат ....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|