Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:55 08.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Цветарство и градинарство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Молба за съвет ....нови  
Автор angel_sin (коткообожател)
Публикувано12.04.06 17:14

Здравейте :) Темата ми не е много за тук и се надявам да не подразня някой ... Но просто не знам вече къде да попитам. Става дума за това, че ще си отварям магазинче за цветя и много ми се иска да предлагам и керамични саксии (от рисуваните), както и разни дребни джвъчки, които вървят по цветарските магазини (предполагам се досещате какво имам предвид - щипчици, украси за саксии, великденски и коледни украси и т.н.) ... За цветята се оправих, борси в София колкото щеш ... но се оказа много трудно с керамиката и сувенирите. На самите саксии и сувенирчета, които съм си купувала няма информация за производителя, а незнайно защо по магазините отказват да ми споделят от къде зареждат. .... Та се надявам все пак тук някой да знае от къде мога да зареждам .... Благодаря ви предварително

Тема Re: Молба за съвет ....нови [re: angel_sin]  
Автор mama4O (непознат )
Публикувано12.04.06 19:52

Мисля,че трябва да потърсиш в гр.Троян или село Орешак много хора там произвеждат керамика.Дори като пишеш на търсачката троянска керамика се виждат обяви.Успех във бизнеса!!!

Тема Re: Молба за съвет .... [re: mama4O]  
Публикувано12.04.06 20:11

Благодаря ти, попадала съм на обяви точно от Троян, писала съм им мейли даже ... Но 1. - не ми отговориха и 2. - много е далеч и транспорта оскъпява стоката. Да не говорим, че аз сега стартирам, помещението ми е малко и не мога да си позволя да купувам по 20 саксии от вид, защото няма къде да ги складирам, пък и паричките ми са кът сега . Просто си мислех, че има местенце в София, където се продават наедро такива неща и за това питам ... може пък някой да знае

Авторoблak (Нерегистриран)
Публикувано12.04.06 23:00

Има магазин точно за такива саксии на едро и дребно. Намира се на локалното платно между Красно село и Бъкстон в ляво по посока Бъкстон. Ще го видиш - на самото локално е.

Тема Re: Молба за съвет ....нови [re: oблak]  
Публикувано12.04.06 23:01

благодаря

Автор armeria (непознат )
Публикувано13.04.06 14:47

Имам една приятелка, която прави страхотни оригинални картички, подходящи точно за букети и подаръци. Но ние сме в Бургас. Ако те интересуват- Пиши нещо за връзка.

Тема художникнови [re: armeria]  
Автормими (Нерегистриран)
Публикувано13.04.06 15:59

Аз имам една позната художничка- специалност керамика, ако желаеш дай си emaila ще ти дам телефона и.
Жена с вкус, може би тя ще направи това което ти търсиш

Тема Re: художникнови [re: мими]  
Публикувано13.04.06 16:14

fani4ka@abv.bg

Автор frisky lioness (минаващ)
Публикувано13.04.06 19:06

А какво казва гугъла по въпроса?
За жалост не мога да съм ти от полза, но ти желая от все сърце успех в новото начинание

Хвърли едно око и

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.

Тема Re: Молба за съвет ....нови [re: frisky lioness]  
Автор angel_sin (завеяна ...)
Публикувано15.04.06 23:19

много благодаря ;) чак вчера ни дойде гениалната идея, че на Илиянци може да се намерят подобни дрънкулки, дано не са само боклуци .....

Иначе доста се рових в гугъл, но оставам с впечатлението, че производителите на подобни неща не са много напред с технологиите, защтото много малко от тях имат страници ... Само тук-таме намирах по някоя обява с телефон, даже и мейли нямат ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.