|
Тема
|
Цветна изложба в Холандия?
|
|
Автор |
jvis (vi) |
Публикувано | 25.03.06 00:48 |
|
Здравейте!
Преди време бях видяла в zeleno.bg че по това време - края на март-началото на април ще има голяма изложба на цветя в едно градче близо до Амстердам, но сега не си спомням нито сайта нито как точно се казваше, а там където го прочетох вече го няма. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарна да ми пише, кога точно беше къде и др. подробности... както и ако знаете за някое друго хубаво събитие по това време там...
Благодаря предварително!
| |
Тема
|
Re: Цветна изложба в Холандия?
[re: jvis]
|
|
Автор |
lelq (ентусиаст) |
Публикувано | 25.03.06 09:14 |
|
Здравей! В Холандия всяка пролет има голямо изложение на пролетни цветя в Кьойкенхоф.Това е нещо страхотно и заслужава да се види,стига човек да има възможност. Аз през пролетта на 2002-ра ходих специално за изложението "Флориаде 2002", което се провежда на всеки 10 години на различни места в Холандия.Беше нещо невероятно! Тогава посетих и Кьойкенхоф,което изложение мисля,че е само за пролетни цветя.Провери и се обади
Пътят е дълъг, пътеката-стръмна!
| |
Тема
|
[re: lelq]
|
|
Автор |
jvis (vi) |
Публикувано | 27.03.06 22:23 |
|
Благодаря ти много! Сигурна съм че е било голяма красота, аз за съжаление няма да мога да посетя тази изложба, но една приятелка сега е там и ме питаше, та по-късно надявам се снимки да има и ще покажем стига да искате.. :)
| |
Тема
|
[re: jvis]
|
|
Автор |
lelq (ентусиаст) |
Публикувано | 27.03.06 22:35 |
|
Разбира се,ще бъде интересно