Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:55 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Цветарство и градинарство
*Кратък преглед

Тема камелиянови  
Автор бyбoлинa (непознат )
Публикувано30.12.05 17:09

много моля за помощ.Листата на камелията ми са на черни точки и падат.Първо ми оподоха всички цветни пъпки , а сега и листата падат.какво не и е наред

Тема Re: камелиянови [re: бyбoлинa]  
АвторEмa (Нерегистриран)
Публикувано03.01.06 09:38

И моята е така. Предположих, че е от топлото и я преместих на по- хладно, но май няма подобрение.
И аз питам защо?

Тема Re: камелия [re: бyбoлинa]  
Автор golden (24 карата)
Публикувано05.01.06 15:24

Третирай с Топсин-1г на 1л вода,напръскваш и поливаш с получения разтвор 3 пъти през 4-5 дни.

Автор бyбoлинa (непознат )
Публикувано06.01.06 13:18

мили знаещи,моля помогнете.Мислех , че е преполята и я извадих от саксията.Ще я засадя на ново в по-суха пръст.Дано да помогне.Ако някой се сети нещо друго моля помогнете.

АвторTити (Нерегистриран)
Публикувано12.01.06 11:00

Потърси помощ в www.Fplanet.org там има хора които гледат камелии и знаят доста за тях

Автор Nadin (цветна)
Публикувано15.01.06 01:46

Като я пресаждаше в какъв цвят бяха корените - светъл или тъмен? Ако е второто значи има гъбички и е почти невъзможно да се спаси.
Моята умря точно от това!

Тема Re: камелиянови [re: golden]  
Автор Nadin (цветна)
Публикувано15.01.06 01:48

golden, твоята оправи ли се?

Тема Re:Mnenie za камелиянови [re: бyбoлинa]  
Авторtzda (Нерегистриран)
Публикувано08.02.06 09:37

Zdravejte,
prochetoh za kamelijata. Iziskvanijata i sa : pochvata da e kisela, t.e. takava kato za azalei puchkava, ne tejka, obicha po-hladno mjasto, v nikakav sluchaj na slanchevo mjasto ili do radiator, kogato zapochne da chavti - ne se mesti. Ne trjabva da se prepoliva, no ne i da prekisva vav voda. Ako e zatormozeno rastenieto presajda se kato se smenja pochvata, pochistvat se korenchetata ot izgnilite, podrjazvat se klonite,zastoto ako ima narushena vegetatzija ne moje da gi izhrani. Moge da se tretira i s protivogabichen oreparat, kato se polee i napraska. No znaite, tja ne obicha da se presajda chesto, samo v sluchai, che veche e tjasno. A v perida na tzavtej presajdaneto e nepreporachitelno. Ako ste ja kupili i ne ste ja prehvarlili v nova saksija sled izvestno vreme, e bilo greshka, zastoto ja prodavat pochti bez pochva i se machat rastenijata. Trudno se dava savet bez da se vidi rastenieto, no dano se spravite. Kamelijata e edno ot krasivite rastenija , koeto si zaslujava grijite. Uspech
Tzvetanka e-mail : tzda_2005@yahoo.com

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.