Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:53 04.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Цветарство и градинарство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема HoBo CnucaHueнови  
Авторgogov (Нерегистриран)
Публикувано02.08.05 14:46

Izvinete, che pisha na latinica, no oshte njamam kirilica na komputera.
Na pazara ima novo spisanie za cvetja, kydeto shte mojete da namerite otgovori na mnogo ot vyprosite si.

Kazva se MOITE CVETJA

Lichno vi go preporychvam, zashtoto az sym mu glaven redaktor i mnogo ot temite sa vdyhnoveni ot vashite mnenia i problemi.
Prodyljavaite da zadavate vyprosi, az shte vi otgovarjam ako moga, na lichnia si mail:

gogov@gbg.bg

Uspeh s cvetarstvoto na vsichki!

Тема Re: HoBo CnucaHueнови [re: gogov]  
АвторГpeтa (Нерегистриран)
Публикувано02.08.05 15:59

Ако онези статии, които ги беше постнал тук преди време ще влизат в списанието, то не е зле да посочиш и източника, от където са да речем копирани и малко префасонирани. Редно е човек да уважава труда и идеите на другите.

Автор Jennifer... (Оптимстка)
Публикувано02.08.05 16:09

Ще си го купя, защото ти ми отговори много любезно и подробно в съседна тема.
Ще го препоръчам на приятелки!

Тема Re: HoBo CnucaHueнови [re: Гpeтa]  
Авторgogov (Нерегистриран)
Публикувано03.08.05 10:56

вижте бе, хора,
аз идвам в този клуб, защото мисля, че има хора с реални проблеми с цветята. не идвам да си чеша езика или защото няма какво да правя. аз самият съм имал страшни трудности в намиране на решения на проблемите с растенията, които отглеждам. ще се радвам да мога да помогна дори за нещо дребно (както например някой ме пита за какво са белите топченца в пръстта и дали не са вредни!). всеки, който иска, може да разчита на помощ - на никого не съм отказал.

това, което съм постнал във клуб цветарство, си остава моя интелектуална собственост и не мисля, че трябва да се отчитам пред някого къде какво съм писал - стига то да е било полезно, значи си е свършило работата. останалото е суета.

грехота е в клуб, който е посветен на любовта към красотата, да се мисли за такива аспекти на писането. съжалявам, ако не се вписвам в представите на някои от вас, но аз все пак имам десет години опит в озеленяването, цветарството, проектирането, отглеждането на растителостта и грижите за нея. в мащаби, които отдавна са надхвърлили домашните условия. сблъсквал съм се с всякакви ситуации и нерешими абсурди. хубаво е някой да е минал преди теб по пътя, по който вървиш, нали?!

ако някой иска да ме изпревари - ще му помогна с каквото мога. но освен за озеленяване за друго няма да стане въпрос. и знаеш ли, грета, не съм тук да се занимавам с празни приказки. ако имаш конкретни въпроси, давай ги. ако не - чети нещо друго.

а за всички, които им пишат - успех с цветята! не забравяйте, че най-важният фактор да имате красиви цветя е любовта към тях. всичко останало е след това.

Автор Чepнokoca ()
Публикувано03.08.05 12:11

Радвам се, аз имам нужда от такова списание. Кога и колко често ще излиза?

Тема Re: HoBo CnucaHueнови [re: Jennifer...]  
Автор Cristal (непознат )
Публикувано03.08.05 12:12

Благодаря за информацията !Желая успех на списанието ви!Наистина сме във този клуб за да си помагаме!Мисля че наученото от опита надминава наученото на теория-не ,че без нея може в никакъв случай не искам да кажа това!

Автор Tantipa (непознат)
Публикувано03.08.05 15:26

Аз лично с удоволствие бих си купувала списанието. Не е зле да кажете и на какъв период от време ще излиза. Не във всички РЕП-ове се разпространяват вестници и списания за цветя. Купувам си редовно "Моята градина", "Градина", "Цветя" и сп. "Зелен рай". Някои от нещата се повтарят, но намирам и много ценна информация. Пък и...лошо няма!

А...за предишните статии - бяха полезни!

Тема Re: HoBo CnucaHueнови [re: Гpeтa]  
Автор ah (medinilla)
Публикувано03.08.05 16:49

Мисля, че Грета нещо се е объркала, къде се намира. Тук не става дума за научни публикации, а за взаимопомощ и обмяна на опит и идеи.
Мен лично ме радва, че форумът е допринесъл нещичко за списанието и му желая успешен старт!

Автор Jennifer... (Оптимстка)
Публикувано05.08.05 15:14

Един въпрос за списанието.
Едно мое приятелче-вестникарче ми каза, че е излязъл само един брой на това списание и вече го няма.
С други думи не мога да го намеря.
Защо така?

Автор Гaнимa (fairy-tale)
Публикувано06.08.05 14:36

Как ново?
Списание "Моите цветя" съм купувала преди две-три години.
Имам няколко броя вкъщи.
Преди време редовно купувах списания и вестници за цветя, но откакто почнаха да ги пълнят с какво ли не и полезното се сведе до две-три статии се отказах . А и много неща се повтарят, копират едни от други и т.н. . Безинтересни ми станаха .

"Ще тръгнеш ли по пътека, за която знаеш, че няма да те отведе доникъде?"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.