|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
dali znaete koi sa tezi
|
|
| Автор |
magiie (непознат
) |
| Публикувано | 30.05.05 14:18 |
|
|
parvoto mi go dadoha slu4aino.Napravo ne viarvah 4e 6te tragne.Dori neznam kak se kazva.Ako znaete ne6to pi6ete i kak se gleda vapreki 4e mai az sam mu ulu4ila usloviata.Dali stava goliamo
Sledva6toto go imam ot mnogo otodavna no dori i neznam kak se kazva.To e istinski plevunder
mersi predvaritelno
| |
|
Тема
|
Re: dali znaete koi sa tezi
[re: magiie]
|
|
| Автор | Бoби (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.05.05 14:49 |
|
|
Второ растения е хлорофитум, но не е от пъстрите. Тук може да получиш повече информация за него: http://www.fplanet.org/data/chlorophytum/index.html
| |
|
Тема
|
[re: Бoби]
|
|
| Автор |
magiie (непознат
) |
| Публикувано | 30.05.05 15:34 |
|
|
mersi 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Чepнokoca (понякога) |
| Публикувано | 30.05.05 17:32 |
|
|
Първото е олеандър (зокум, лян). Лесно се гледа, но трябва да се подрязва редовно, за да не се оголва и да цъфти обилно. Става доста голямо (ако го оставите ).
| |
|
Тема
|
[re: Чepнokoca]
|
|
| Автор |
magiie (непознат
) |
| Публикувано | 30.05.05 17:34 |
|
|
a na men mi kazaha 4e bilo niakakav sort palma zdravo sa me metnali.Kak triabva da go podriazvam.Varha li?
Mersi
| |
|
Тема
|
[re: Чepнokoca]
|
|
| Автор |
magiie (непознат
) |
| Публикувано | 30.05.05 18:42 |
|
|
dali moje vtoroto rastenie da se sa4etae s niakakva trevi4ka ili drugi malki cvetenca koito da se namirat v podnojieto im?
| |
|
|
|
Трудно може да се съчетае с други цветя, защото расте доста бързо и образува големи корени (трябва да се пресажда всяка година). Освен това впечатлява с формата си на фонтан 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Чepнokoca (понякога) |
| Публикувано | 31.05.05 12:01 |
|
|
Не се реже сега, а наесен, като прецъфти (най вероятно има цветни пъпки сега, нали); реже се върха на всяко клонче, на което е имало цвят; като стане по-голямо, се реже по-смело, за да се оформи корона; лично нямам голям опит, моят олеандър е сравнително малък, потърсете подробно в цветарските сайтове.
А за второто предполагам, че ще е интересно да се съчетае с шарен дребен бръшлян или нещо подобно.
| |
|
Тема
|
не е оленадър!
|
|
| Автор |
ah () |
| Публикувано | 31.05.05 12:27 |
|
|
това е според мен вид фикус, ако се откъсне листо или се одреже клонче пуска бяло мляко, по това ще го познаеш. имаме го тук в офиса и е около 2 метра висок и кичест, а бил преди 5-6 год. около 20 см. така че, не се притеснявай, остави си го да расте спокойно. 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Гaнимa (fairy-tale) |
| Публикувано | 31.05.05 13:31 |
|
|
Да имаш случайно по-малка снимка?
Много трудно се гледа тази, ужасно ми разтегли екрана. Пускайте ги като линкове моля, когато са големи.
Първото е фикус. Поне доколкото мога да видя. Същият като моя. Даже и на големина :))). Расте на височина като бенджамините, може би и малко по високо. Растението, от което си взех моя, беше малко под 2 метра високо.
Ще ти пусна линкове скоро.
Редактирано от Гaнимa на 31.05.05 13:33.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|