Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:52 01.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Цветарство и градинарство
*Кратък преглед

Тема Помогнете ми за аризонския кипариснови  
Автор Reinstall (минаващ)
Публикувано09.05.05 04:02

Жълтее и това е! Ето две актуални снимки:
[image]bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4797&AlbumId=11326&PhotoId=385036[/image]
[image]http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4797&AlbumId=11326&PhotoId=385037[/image]

Засят е през есента на 2004 година, във Варна. Вече не зная какво му е - замръзнал ли е, болен ли е?
Поливам го редовно, моля ви, ако някой знае нещо по въпроса - да помага - какво следва да правя. Бодличките му пожълтяват, ронят се и изобщо не расте

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Reinstall на 09.05.05 04:03.</EM></FONT></P>

Айде сега и линка не можах да направя както трябва. Абе хич не му върви на тоя кипарис. А с такова желание го купих

Редактирано от Reinstall на 09.05.05 04:04.

Тема Re: Помогнете ми за аризонския кипариснови [re: Reinstall]  
АвторПУПA (Нерегистриран)
Публикувано09.05.05 18:24

КЪДЕ ГО ГЛЕДАШ НА ДВОР, НА ТЕРАСА?

Тема Кажи му сбогомнови [re: Reinstall]  
АвторCтeфaн (Нерегистриран)
Публикувано09.05.05 20:57

Без да гледам снимката съм сигурен.

Тема Re: Кажи му сбогомнови [re: Cтeфaн]  
Автор Reinstall (член)
Публикувано10.05.05 04:04

Ужас, защо така? Нищо ли не може да се направи? Замръзнал ли е? Болен ли е ? Ако го подрежа или нещо такова?
На двора го гледам.

Тема Re: Кажи му сбогомнови [re: Reinstall]  
АвторNiki (Нерегистриран)
Публикувано10.05.05 11:00

Ot opita koyto imam s iglolistni znam, 4e e mnogo trudno da se opravi ako ima problemi. napravo kloni kum 0. Potursi pove4e informaciq kakvi iziskvaniq ima kum usloviqta, zastoto mislq, 4e v arizona e toplo i moje da e izmruznal...

Тема Re: Кажи му сбогомнови [re: Niki]  
Публикувано10.05.05 20:12

КОЛКО ЧЕСТО ГО ПОЛИВАШ?
НА ПРЯКА СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА ЛИ Е?
ПИТАМ ТЕ ,ЗАЩОТО АЗ СЪЩО ИМАМ ТАКЪВ АРИЗОНСКИ КИПАРИС НА ДВОРНОТО МЯСТО, И МНОГО ДОБРЕ СЕ РАЗВИВА, ЗАСАДЕН Е НА МЯСТО КОЕТО СЛЪНЦЕТО ГО УГРЯВА ОТ ВСЯКЪДЕ, И ГО ПОЛИВАМ НА ДВЕ СЕДМИЦИ ЕДИН ПЪТ ПО ЕДНА ЛЕЙКА.

Тема Re: Кажи му сбогомнови [re: ПУПA]  
Автор Reinstall (член)
Публикувано11.05.05 04:02

На шарена сянка е
За поливането- обикновено веднъж седмично, понякога го обливам с пръскачка целия уж да живне малко

Тема Re: Кажи му сбогомнови [re: Reinstall]  
Публикувано19.05.05 18:01

ПОДРЕЖИ ГО МОЖЕ И ДА ЖИВНИ.

Тема Re: Кажи му сбогомнови [re: ПУПA]  
Авторgogov (Нерегистриран)
Публикувано23.05.05 14:30

arizonskia kiparis (cupressus arizonica) e mnogo lesen za gledane. az imam v edno sofiisko selo, deto temperaturite prez zimata padat do -15, i nishto mu njama. zasjah go ot seme pred 12 godini i veche e nad 4 m visok, bez isobshto da polagam nikakvi griji za nego sled zasajdaneto v dvora.
edinstvenoto razumno neshto e da go poorejesh, taka che da stane kato cilindyr s diametyr okolo 40-50 sm. no naistina specialno toja kiparis trygne li vednyj, do tam e.
mnogo e vajno da si go kupish v saksia. vyv varna ima edin razsadnik "erika" - kupuvai samo ot tam, daniela (sobstvenichkata) mi e poznata i znam, che ne prodava kalpavi neshta.

Тема Re: Кажи му сбогом [re: gogov]  
Автор Reinstall (член)
Публикувано24.05.05 23:18

Точно от Ериката не съм много доволна
Нещата им са внос и трудно се приспособяват - няколко туи си бях купила, не съм доволна, освен това продават доста скъпо. Храстите им по ги бива - вайгелията и махонията ми са оттам - много добре се развиват.
Купувам вече от Рай, защото растенията там ги отглеждат на място и по - лесно се приспособяват на новото място

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.