Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:30 09.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Цветарство и градинарство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Дали е време веченови  
Автор _skromna (минаващ)
Публикувано22.03.04 10:35

да изнеса цветята на терасата (става дума за неостъклена тераса) или да изчакам още някоя и друга седмица?

между другото, Честита пролет на всички

Тема Re: Дали е време веченови [re: _skromna]  
Автор Nadin (цветна)
Публикувано22.03.04 10:50

Мисля,че е раничко още. Пък и април месец почти всяка година си вали сняг.

Тема Re: Дали е време веченови [re: Nadin]  
Автор _skromna (минаващ)
Публикувано22.03.04 12:14

мерси за отговора Надин

АвторJordan (Нерегистриран)
Публикувано22.03.04 13:58

Хубаво ще е да вземат малко въздух и слънце.Една част съм изнесъл,но следя прогнозата,ако се застуди връщам обратно.Дори и разсада за пролетни цветя е изнесен вън.Ама работа си е:)))изнеси,внеси.

Тема Re: Дали е време веченови [re: Jordan]  
АвторПeпитa (Нерегистриран)
Публикувано22.03.04 14:12

Здравейте и Честита първа пролет! Кои от стайните цветя изнасяте на неостъклена тераса. Мен все ме е страх да не им стане нещо от промяната и си ги държа вкъщи до прозореца.

Тема Re: Дали е време веченови [re: Пeпитa]  
Автор lelq (член)
Публикувано22.03.04 14:45

Мисля,че още е рано.Не се полъгвайте от яркото слънце.Особено вечер пада хлад,а цветята са се изнежили в стайни условия,и лесно се развалят както от силните слънчеви лъчи през деня,така и от студа през ноща.Преди години имах една обичка-балеринка,която стоеше на прозореца,и цялата беше обсипана с цветни пъпки,които всеки момент ще се разтворят.И един слънчев ден в началото на април я изнесох навън.Беше красавица!През ноща обаче температурата паднала 1-2градуса под нулата,и на сутринта я видях още по-красива-цялата като от стъкло от леда.1-2 часа след това,обаче тя беше вече умряла

Автор Flash_ ()
Публикувано22.03.04 19:18

Като че ли е рано още. Аз изнесох гарденията и азалията на северната тераса, но тя е остъклена. Там и ще си седят лятото...Ако застудее ще ги прибера.
А кога ще засявате балконските цветя? Разсади ли правите?
Аз миналата година ги сях директно в съндъчетата април месец, спомням си че беше след пролетната ваканция на децата и като че бях позакъсняла.
Днес не знам какво ми стана и взех, че ги насях някои...дано не се наложи да ги прибирам.Успокоявам се, че ако нищо не поникне, ще имам време да си купя готов разсад...

Автор Fani4ka (непознат)
Публикувано22.03.04 20:48

na niakoi mnogo mu se iska da stava toplo ve4e,a ??? :) ama e rano oshte...i az se 4udih,ama iznesoh samo temenujkite, te nosiat na stud :)

Тема Re: Дали е време веченови [re: Fani4ka]  
Автор bimba (Викината мама)
Публикувано22.03.04 22:49

а за мушкатото какв щ кажете дали му е раничко още .

[image]http://mama.cit.bg/fotos/6/viki_bimba_tmb.jpg
[/image]

Тема Re: Дали е време вече [re: Fani4ka]  
Автор _skromna (минаващ)
Публикувано23.03.04 09:29

така е, писна ми от тази зима
пък и като изнеса част от цветята на терасата в нас ще се освободи място за още няколко саксии....

Иначе за сега съм изнесла само 2-те ми лимончета, които са много малки, но за сметка на това пък са плешиви

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.