|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Дали е време вече
|
|
Автор |
_skromna (минаващ) |
Публикувано | 22.03.04 10:35 |
|
да изнеса цветята на терасата (става дума за неостъклена тераса) или да изчакам още някоя и друга седмица?
между другото, Честита пролет на всички 
| |
Тема
|
Re: Дали е време вече
[re: _skromna]
|
|
Автор |
Nadin (цветна) |
Публикувано | 22.03.04 10:50 |
|
Мисля,че е раничко още. Пък и април месец почти всяка година си вали сняг.
| |
Тема
|
[re: Nadin]
|
|
Автор |
_skromna (минаващ) |
Публикувано | 22.03.04 12:14 |
|
мерси за отговора Надин 
| |
Тема
|
[re: _skromna]
|
|
Автор | Jordan (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.04 13:58 |
|
Хубаво ще е да вземат малко въздух и слънце.Една част съм изнесъл,но следя прогнозата,ако се застуди връщам обратно.Дори и разсада за пролетни цветя е изнесен вън.Ама работа си е:)))изнеси,внеси.
| |
Тема
|
[re: Jordan]
|
|
Автор | Пeпитa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.04 14:12 |
|
Здравейте и Честита първа пролет! Кои от стайните цветя изнасяте на неостъклена тераса. Мен все ме е страх да не им стане нещо от промяната и си ги държа вкъщи до прозореца.
| |
Тема
|
[re: Пeпитa]
|
|
Автор |
lelq (член) |
Публикувано | 22.03.04 14:45 |
|
Мисля,че още е рано.Не се полъгвайте от яркото слънце.Особено вечер пада хлад,а цветята са се изнежили в стайни условия,и лесно се развалят както от силните слънчеви лъчи през деня,така и от студа през ноща.Преди години имах една обичка-балеринка,която стоеше на прозореца,и цялата беше обсипана с цветни пъпки,които всеки момент ще се разтворят.И един слънчев ден в началото на април я изнесох навън.Беше красавица!През ноща обаче температурата паднала 1-2градуса под нулата,и на сутринта я видях още по-красива-цялата като от стъкло от леда.1-2 часа след това,обаче тя беше вече умряла
| |
|
Като че ли е рано още. Аз изнесох гарденията и азалията на северната тераса, но тя е остъклена. Там и ще си седят лятото...Ако застудее ще ги прибера.
А кога ще засявате балконските цветя? Разсади ли правите?
Аз миналата година ги сях директно в съндъчетата април месец, спомням си че беше след пролетната ваканция на децата и като че бях позакъсняла.
Днес не знам какво ми стана и взех, че ги насях някои...дано не се наложи да ги прибирам .Успокоявам се, че ако нищо не поникне, ще имам време да си купя готов разсад...
| |
|
na niakoi mnogo mu se iska da stava toplo ve4e,a ??? :) ama e rano oshte...i az se 4udih,ama iznesoh samo temenujkite, te nosiat na stud :)
| |
Тема
|
[re: Fani4ka]
|
|
Автор |
bimba (Викината мама) |
Публикувано | 22.03.04 22:49 |
|
а за мушкатото какв щ кажете дали му е раничко още .
[image]http://mama.cit.bg/fotos/6/viki_bimba_tmb.jpg
[/image]
| |
|
така е, писна ми от тази зима
пък и като изнеса част от цветята на терасата в нас ще се освободи място за още няколко саксии....
Иначе за сега съм изнесла само 2-те ми лимончета, които са много малки, но за сметка на това пък са плешиви 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|