|
Тема
|
Интегриране на java script във Flash site
|
|
Автор |
usmivkata1971 (непознат
) |
Публикувано | 19.07.06 23:08 |
|
Здравейте,
Имам един проблем свързан с интегрирането на Java script в моята уеб страница, която изцяло съм я правила с Macromedia Flash MX.
Става въпрос за следното: Искам в страницата ми да се появяват ads google.За целта се регистрирах в Google и от там получих следният код, който трябва да интегрирам в сайта си.
<script type = “text/javascript”><!- -
google_ad_client = “pub-76746250541484308”;
google_ad_width = 728
google_ad_height=90;
google_ad_format=”728x90_as”;
google_ad_chanel=””;
//-->< script>
<script type = “text/javascript”
src=http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js>
</script>
Въпросът ми е как трябва да го направя въпросното интегриране с Macromedia MX..така че да работят ads googles както трябва и да се появяват в сайта ми...Благодаря Ви предварително за помоща!
Поздрави Усмивката
| |
Тема
|
Re: Интегриране на java script във Flash site
[re: usmivkata1971]
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 24.07.06 13:00 |
|
Нали имаш index.html, в който ти е сложен основния SWF-файл на сайта ти. В него слагаш въпросния код - преди, след или отстрани на флаша - въпрос на дизайн.
Да се опитваш да го интегрираш във флаша с някакъв getURL(javascript:.....) ми се вижда безсмислено хабене на нерви.
| |
Тема
|
[re: vens]
|
|
Автор |
usmivkata1971 (непознат
) |
Публикувано | 26.07.06 23:26 |
|
Благодаря ти Vens..soursa na saita mi e<HTML>
<HEAD>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=">
<TITLE>betmanagement</TITLE>
</HEAD>
<BODY bgcolor="#E8E8E8">
<table width="100%" height="100%">
<tr><td valign="center" align="center">
<!-- URL's used in the movie-->
<!-- text used in the movie-->
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
WIDTH="800" HEIGHT="800" id="betmanagement" ALIGN="">
<PARAM NAME=movie VALUE="betmanagement.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#E8E8E8> <EMBED src="betmanagement.swf" quality=high bgcolor=#E8E8E8 WIDTH="800" HEIGHT="800" NAME="betmanagement" ALIGN=""
TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>
</OBJECT>
</BODY>
</HTML> Izvinqvai za tapiq vapros, no mejdu koi tagove trqbva da go hakna javascripta...predpolagam 4e trqbva da e mejdu tagovete body...Blagodarq ti za otdelenoto vreme i nervi Pozdravi i usmivk
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 27.07.06 12:52 |
|
Хм, тоя код Flash ли го е генрирал? Щото е омазан...
1. Имаш отварящи тагове <table>, <tr> и <td>, но нямат затварящи.
2. <table width="100%" height="100%"> - параметърът height работи само в Quirks mode, т.е. остарялото рендване. Идеята е сигурно да се центрира в страницата - за това се ползва CSS. Виж в клуб "Уеб дизайн и html" - има дискутиран този проблем.
3. Кодът можеш да го сложеш преди или след тага <OBJECT>, в зависимост дали искаш да е над Flash-a или под него.
4. Можеш и да си направиш нова табличка, на мястото на омазаната и да сложиш кода в някоя от клетките, а Flash-а да е в друга - така ще имаш повече контрол над разположението, а и ще можеш да слагаш рекламите вляво или вдясно на Flash-а.
Дано съм помогнал. Ако не - качи някъде HTML-a и SWF-то да видим.
| |
Тема
|
[re: vens]
|
|
Автор |
usmivkata1971 (непознат
) |
Публикувано | 27.07.06 21:00 |
|
Здравей изпращам ти сайта www.betmanagement.hit.bg моляте ако имаш време и вазможност да ми обясниш малко по подробни какво да направя за да станат нещата с гууугалите. И още един въпрос ако не съм много нахална Купих си домейн с разширение com и сега трябва всеки месец да плащам по 10 лв за хост...има ли начин да го хостна някъде другаде този домейн..без да плащам по 10 лв ама да мога да качвам и PHP файлове, защото hit.bg не дават да ползвам PHP, а формата ми за контакти е с PHP....Охххх дано не съм те отекчила много...моля те намали ми малко от простотията :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 27.07.06 21:21 |
|
хем продаваш неща за по 100$, хем не искаш ти да плащат. типично по Български. Така на аванта не дават!
Не дей да чакаш всичко на готово. Щом можеш да ползваш ГГЛ АДС значи можеш и да ползваш и ГГЛ СРЧ, така че разровичкай малко и ще намериш нужното.
| |
|
|
|
|