|  | | 

| 

| 

| Тема |  Намерих начин за кирилиране   |  |  | Автор | Ant (Нерегистриран) |  | Публикувано | 27.03.06 12:01 |  |  | 

Значи в Word си пиша текста, след това Copy, после Paste във Flash и текста си излиза както трябва, с какъвто си щеш шрифт и цвят на буквите, само че като картинка, което е по-добре май. Иначе шрифтовете Tymes New Roman, Arial и Courier New си ги има и кирилизирани във Flash. След името им пише CYR.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Намерих начин за кирилиране  [re: Ant] |  |  | Автор | ghs (познат) |  | Публикувано | 27.03.06 14:11 |  |  | 

не е по-добре защото така прави филма по-голям и слдователно ще зарежда повече

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Намерих начин за кирилиране  [re: Ant] |  |  | Автор | McLaren (будала) |  | Публикувано | 28.03.06 01:41 |  |  | 

Едва ли използването на jpeg с текста вместо самия текст може да се нарече кирилизация според мен, макар че в някой случаи може и да върши работа - например ако правиш презентация, която ще се зарежда от диск...
 Това, което ме заинтересува е "начина за кирилизиране" - какъв проблем имаш всъщност с кирилизирането? Използвам Flash от версия 5 и до сега не съм имал някакви проблеми с използването на кирилица.

Don’t trouble the trouble, until the trouble troubles you

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Намерих начин за кирилиране  [re: McLaren] |  |  | Автор | zapadno (непознат
) |  | Публикувано | 16.04.06 16:31 |  |  | 

Желая да се науча да работя с Dreamweaver Mx2004.Търся вечерен курс или частни уроци в Пловдив. samohodov@abv.bg

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Намерих начин за кирилиране
[re: McLaren] |  |  | Автор | zapadno (непознат
) |  | Публикувано | 16.04.06 16:37 |  |  | 

Желая да се науча да работя с Dreamweaver Mx2004.Търся вечерен курс или частни уроци в Пловдив.
 В момента имам проблем с кирилизацията на flash butoni i tekst. значи мога да си пиша на кирилица когато правя flash buton, но кокато го поставя в страницата не ми го кир. а ми го изкарва на ироглифчета.ЗАЩО?
 samohodov@abv.bg

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Намерих начин за кирилиране  [re: zapadno] |  |  | Автор | McLaren (будала) |  | Публикувано | 16.04.06 17:05 |  |  | 

Много добре, че искаш да се научиш да работиш с Dreamweaver
  . Тъй като на мен си отговорил  , ще си кажа мнението - в началото може и сам да започнеш да учиш HTML и уеб-дезайн. Dreamweaver е просто редактор, макар и аз да го харесвам де ... 
 По конкретния въпрос за Flash бутоните в Dreamweaver -

първо: не виждам защо са ти такива бутони в сайт, който не е на flash - може някой да вижда сайта ти, но не и навигацията, щото не може да разреши използването на Flash, когато IE му го спре... Но по принцип няма нищо лошо, разби се.

второ: няма да имаш никакви проблеми, ако си правиш бутоните в самия Flash - ще си ги правиш както си искаш, а не каквито готови шаблони има. Нали искаш да учиш уеб-дезайн
  . 
 трето: и варианта Flash бутони чрез Dreamweaver може да ти свърши работа, само трябва да използваш подходящите шрифтове. За справки статията на Баба Илийца от преди сума ти време:

Гарантирам, че върши работа, пробвал съм го на практика.

и успех!

Don’t trouble the trouble, until the trouble troubles you

|  |  |  |  

|   | 
 |