Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:05 04.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Flash
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема TOON BOOM STUDIOнови  
Автор3лoдeй (Нерегистриран)
Публикувано26.09.04 10:58

Здравейте,

преди около 4 месеца се сдобих с напълно функционална версия на Toon Boom Studio Express ! За цялото това време (беше ми достатъчно макар, че не е много) установих следното нещо:

Macromedia Flash е жалка картинка съпоставен до ToonBoom Studio !

Повечето от вас ще ме нападнат, знам, защото са върли фенове на Флаш-а, но приятели - аз също бях фен на Флаш, купувах книги, четях, радвах се...., докато не видях способностите на програмата за която ви говоря !

Свалете я, пробвайте я, след това ме оспорвайте, мисля, че няма за какво, мисля, че ще се убедите, че съм прав !

Флаш излгежда като Пайнтбръш на фона на Фотошоп !

Аз лично се отказах от Флаш тотално !

Тема Re: TOON BOOM STUDIO [re: 3лoдeй]  
Авторnone (Нерегистриран)
Публикувано29.09.04 09:15

пробвах я , голям си шегаджия

Тема Re: TOON BOOM STUDIOнови [re: none]  
Автор3лoдeй (Нерегистриран)
Публикувано29.09.04 13:44

ти пък си голям леймър

Тема Re: TOON BOOM STUDIOнови [re: 3лoдeй]  
Автор tuve (непознат )
Публикувано24.11.04 02:18

otkude si q svali ?

Тема Re: TOON BOOM STUDIOнови [re: tuve]  
АвторMpaBka (Нерегистриран)
Публикувано30.11.04 17:24

Да наистина от де я зе аз неможах да я нямеря

Тема Re: TOON BOOM STUDIOнови [re: MpaBka]  
Авторdido (Нерегистриран)
Публикувано04.01.05 13:05

haide kaji ot kyde da q svalim da vidim dali e po qka i 6te ti kajem koq e po dobra

Тема Re: TOON BOOM STUDIOнови [re: dido]  
Авторcadavre (Нерегистриран)
Публикувано05.01.05 13:43

6te mi e interesno da widq kak 6te pi6e6 AS w toon boom

Тема Re: TOON BOOM STUDIOнови [re: cadavre]  
АвторИзpoд (Нерегистриран)
Публикувано20.01.05 13:49

Програмата е страхотна и е сравнително евтина !
Единствения минус е че няма инструмент за текст !, но това не е болка за умиране !

Аз я свалих от arenabg->torrents но мисля, че вече я няма там

Иначе на кратко:
Програмата разполага с инструмент "камера", ефекта е забележителен, много бързо лесно и удобно може да я въртите около обектите, страхотно е !
Има функция за синхронизация на звук с изображение, просто импортвате звук (говор например) и програмата автоматично ви показва на кой ФРЕЙМ , героят ви трябва да си отвори устата, и колко широко трябва да е отворена :)
Как може лесно да направите вашият герой да пее например:
Пускате някоя програма за запис, хващате микрофона и започвате да пеете, докато слушате конкретна песен, записвате само звука който вие издавате, не е нужно да изговаряте думите правилно, просто трябва да нацелите момента и продължителността на звука, след което импортвате вече готовия глас в програмата и на отделен леяр импортвате и песента, синхронизирате анимацията с говора, след като го изтривате и оставяте само песента да звучи :) Пробвах го, пасва идеално и всичко ми костваше съвсем кратко време

Тема Re: TOON BOOM STUDIOнови [re: Изpoд]  
АвторИзpoд (Нерегистриран)
Публикувано20.01.05 13:56

забравих да спомена, че може да създадете Обект Цвят, тоест - на определен цвят (по ваш избор) му задавате УНИКАЛНО ИМЕ, след което може да го променята (цвета) и промяната ще се отразява на всеки един отключен фрейм, на който е поставен цвета с това име !
Има още много други екстри

Крайното ми заключение е следното:
ако искате да правите АНИМАЦИЯ в УЕБ, то ТООН БУУМ е идеалното решение !
НИщо не ви пречи да зададете събития след това на ФЛАШ, защото 2-те програми работят идеално една с друга.

Ако желате мога да ви открия програмата за да си я свалите !

Тема Re: TOON BOOM STUDIOнови [re: Изpoд]  
Авторhowpelesse (Нерегистриран)
Публикувано08.02.06 16:30

Da naistina izrod pls nameri q i napi6i edin link.Az vidqh v saita i i drugite producti i si4kite sa mn qki ako namerih naprimet i Toon Boom Solo ili Toon Boom Harmony 6te sam ti mn zadalzen

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.