Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:43 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Flash
*Кратък преглед

Тема Optimizirane na 3d!!! Help!!!нови  
Автор TeRRoMaN™ (goodMaN)
Публикувано19.08.02 21:14

Nqkoi moje li da mi dade primer za tehnika za optimizaciq na 3d flash ... importvam ot 3dmax-a v flash - i se polu4avat strahoviti obemi, kolkoto i da se probvah bez da razvalq ka4estvoto ne mozah da namalq obema pove4e ot okolo 10% koeto e kraimo nezadovolitelno ...
>> Pravq slednoto - > importvam - > edit multiple frames -> select all frames -> modify - > optimize -> rezoltata: ili se razkrivqvat mnogo vektorite ili obema si ostava golqm ....
Nqkoi da e probval programata na erain Optimaze! ...

Тема Re: Optimizirane na 3d!!! Help!!!нови [re: TeRRoMaN™]  
Автор z (rd)
Публикувано20.08.02 06:07

mi to tva e problema s 3d v web - razmera... sigurno si vijdal site na

, ima interesni ne6ta.
kaji ne6to pove4e, kakvi sa ti obektite, do kakyv razmer iska6 da gi namali6.
az li4no sym naj-dovolen ot swift za syzdavaneto na swf. edinstveniq syvet, kojto moga da ti dam e da izbqgva6 chamfer obectite( mnogo povyrhnini -> golqm obem).
ako iska6 prati file na , 6te vidq kakvo moga da napravq
tova moje da ti e polezno -

Тема Re: Optimizirane na 3d!!! Help!!!нови [re: z]  
Публикувано21.08.02 20:27

Yo ... ta zna4i mnogoooo se nakefih na programkata, super e ... blagodaria mnogo ... hehehe ...
optimizira tuk tam dosta dobre - edno flash4e go namali ot 7k -> 3k :)
ama pri 3D ne6tata stoqt po lo6o ot 0-10% nai mnogo ...
a za toq said, man-a deto go e napravil e osy6testvil edna moq ideq ... tova s prehvyrlqneto na kvadratite ... super e
sega exportvam nadpisi i obekti, bez zapylvane - wire...no edna anim 10s=110k,po malko ot 90 nemoga....
kato se zamislq trqbva da tyrsq drugi na4ini za optimiza4ia...moje bi actionscripta 6te poimogne na mesta

Публикувано22.08.02 00:10

Vij tozi prost primer

- 40k e

Тема Re: Optimizirane na 3d!!! Help!!! [re: TeRRoMaN™]  
Автор z (rd)
Публикувано22.08.02 08:31

az ne uspqh da napravq ne6to pove4e
dokolkoto vidqh ima6 2 mc s razli4en broj frames, za da se vyrtqt s razli4na skorost.
tova, koeto uspqh da napravq sys swift:

- 2 mc - ediniqt s 40 f pri 12fps, vtoriqt sys 70 - 40KB
- 2 instance na 1 mc, 40f - 16KB. razmera e po-malyk, no i dvata texta se vyrtqt s edna i sy6ta skorost. maj ne e tova, koeto ti trqbva.

kato 4e li trqbva da napravi6 kompromis ili s ka4estvoto, ili s razmera. ili da 4aka6 po-dobri dni...
probvaj s drug soft, illustrate moje i da napravi po-malki files.

p.s. i dvata ne sa super ka4estvo, oba4e me domyrzq da gi opravqm.

Тема Re: Optimizirane na 3d!!! Help!!!нови [re: TeRRoMaN™]  
Автор SEAL (снайперист)
Публикувано22.08.02 11:19

аз по принцип с 3д не се занимавам, но си направих някои неща на суифт3д в2.0 че ми трябваха. Та това с надписа спокойно можеш да го направиш и с тази програма. Не знам дали ще спестиш кб, но може да пробваш.

:: No one lives forever ::

Публикувано22.08.02 12:32

!!! To lo6oto e 4e az ti davam edin prost primer, ne6tata koito pravia sa dosta po slojni, tova s izmestvaneto v vremeto iskam da go napravia s 3d modeli, ama kogato re6ih da vidia kak 6te izglejda se polu4i ... !!! 1,4k ???, koi 6te si zaredi tolkova...
posle re6ih da vidia kak stoqt ne6tata s text, ama to si zavisi oi broq poligoni i se polu4ava sy6tata rabotaaaaaa......
6te ti kaja kak napravih tozi efekt, ne e kakto ti si napravil, taka e dota po slojno, tova e edin i sy6t model, no se dava na razli4ni layer-i ... po dobre si drupnete fla-to, kak stava 6te vidite sami...

natisnete si F11
za Swift -> text-a go napravih na 3d i Swift -> tozi e na Swift ... a za rendvaneto se izpolzvam Swift 3D v1.0 for 3dsmax R4 mai ima i nqkakva druga versia 1.1 ama ne mi e popadala

Редактирано от TeRRoMaN™ на 22.08.02 16:33.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.