Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:18 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Flash
*Кратък преглед

Тема Помогнете ми, моля, как да постъпянови  
АвторHaпpeднaл (Нерегистриран)
Публикувано19.08.02 16:01

Здравейте, ще се радвам ако ми дадете разрешение на следния проблем: имам поле със много елементи, които при кликване на всеки от тях независимо един от друг трябва да се видоизменят - да се допълва формата им с анимиран гиф- например свещи които при кликване се палят независимо една от друга, като пламъкът им е анимиран гиф. С tell target може ли да се зададе клика да води към анимирания гиф които да допълва елемента независимо от околните, като всичко това е във една сцена? И мърдащото допълнение - като в примера тук -пламъка на свеща трябва ли да е във няколко фрейма в тайм ивицата

Ето подобен проблем ме тормзои, ще се радвам да предложите какво да направя по въпроса

Тема Re: Помогнете ми, моля, как да постъпянови [re: Haпpeднaл]  
Автор SEAL (снайперист)
Публикувано19.08.02 18:15

анимираният гиф като го вкараш в мс от ще си заеме няколко фрейма.

иначе защо не пробваш с едно мс, в което слагаш пламъка и го пускаш на определени места в сцената. Например:
tellTarget ("_root.mcsanimirangif") {play ();
_x = 10;
_y = 50;
}
после за другата свещ други координати и така...

или пък с дупликейт мууви...

:: No one lives forever ::

Тема Re: Помогнете ми, моля, как да постъпя [re: SEAL]  
АвторHaпpeднaл (Нерегистриран)
Публикувано21.08.02 17:14

Благодаря, ще пробвам да видя какво ще се получи

Автор zapadno (непознат )
Публикувано16.04.06 17:36

Здравей!
и аз разбирам от туй-унуи ама първо ти ми помогни МОЛЯ!
Желая да се науча да работя с Dreamweaver Mx2004.Търся вечерен курс или частни уроци в Пловдив.
В момента имам проблем с кирилизацията на flash butoni i tekst. Значи мога да си пиша на кирилица когато правя flash buton, но кокато го поставя в страницата(flash-butona) не ми го кир. а ми го изкарва на ироглифчета.ЗАЩО?
samohodov@abv.bg

Тема Re: Помогнете ми, моля, как да постъпянови [re: zapadno]  
Автор McLaren (будала)
Публикувано16.04.06 18:06

Браво дето разбираш от туй-онуй...

Смяташ ли, че като пуснеш един и същи въпрос десет пъти ще получиш десет пъти по-добър отговор? Или отговори?

Нали вече ставаше въпрос за това тук:

И би трябвало да е ясно, че проблема има решение, Баба Илийца го е публикувал отдавна вече, но трябва да се прочете все пак. Ето го тук:

Човекът се е постарал да приспособи необходимите шрифтове и да ги публикува заедно със статията. Просто ги свали и ги използвай.

Don’t trouble the trouble, until the trouble troubles you

Автор vens (малко странен)
Публикувано19.04.06 00:20

За нещо

ли говориш?
Ако е това, . Там можеш да видиш как става. Пламъкът може да си го правиш с анимиран ГИФ, ако ти харесва повече.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.