|
Тема
|
Помогнете ми, моля, как да постъпя
|
|
Автор | Haпpeднaл (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.08.02 16:01 |
|
Здравейте, ще се радвам ако ми дадете разрешение на следния проблем: имам поле със много елементи, които при кликване на всеки от тях независимо един от друг трябва да се видоизменят - да се допълва формата им с анимиран гиф- например свещи които при кликване се палят независимо една от друга, като пламъкът им е анимиран гиф. С tell target може ли да се зададе клика да води към анимирания гиф които да допълва елемента независимо от околните, като всичко това е във една сцена? И мърдащото допълнение - като в примера тук -пламъка на свеща трябва ли да е във няколко фрейма в тайм ивицата
Ето подобен проблем ме тормзои, ще се радвам да предложите какво да направя по въпроса
| |
Тема
|
Re: Помогнете ми, моля, как да постъпя
[re: Haпpeднaл]
|
|
Автор |
SEAL (снайперист) |
Публикувано | 19.08.02 18:15 |
|
анимираният гиф като го вкараш в мс от ще си заеме няколко фрейма.
иначе защо не пробваш с едно мс, в което слагаш пламъка и го пускаш на определени места в сцената. Например:
tellTarget ("_root.mcsanimirangif") {play ();
_x = 10;
_y = 50;
}
после за другата свещ други координати и така...
или пък с дупликейт мууви...
:: No one lives forever ::
| |
Тема
|
[re: SEAL]
|
|
Автор | Haпpeднaл (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.08.02 17:14 |
|
Благодаря, ще пробвам да видя какво ще се получи
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zapadno (непознат
) |
Публикувано | 16.04.06 17:36 |
|
Здравей!
и аз разбирам от туй-унуи ама първо ти ми помогни МОЛЯ!
Желая да се науча да работя с Dreamweaver Mx2004.Търся вечерен курс или частни уроци в Пловдив.
В момента имам проблем с кирилизацията на flash butoni i tekst. Значи мога да си пиша на кирилица когато правя flash buton, но кокато го поставя в страницата(flash-butona) не ми го кир. а ми го изкарва на ироглифчета.ЗАЩО?
samohodov@abv.bg
| |
Тема
|
[re: zapadno]
|
|
Автор |
McLaren (будала) |
Публикувано | 16.04.06 18:06 |
|
Браво дето разбираш от туй-онуй...
Смяташ ли, че като пуснеш един и същи въпрос десет пъти ще получиш десет пъти по-добър отговор? Или отговори?
Нали вече ставаше въпрос за това тук:
И би трябвало да е ясно, че проблема има решение, Баба Илийца го е публикувал отдавна вече, но трябва да се прочете все пак. Ето го тук:
Човекът се е постарал да приспособи необходимите шрифтове и да ги публикува заедно със статията. Просто ги свали и ги използвай.
Don’t trouble the trouble, until the trouble troubles you
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 19.04.06 00:20 |
|
За нещо ли говориш?
Ако е това, . Там можеш да видиш как става. Пламъкът може да си го правиш с анимиран ГИФ, ако ти харесва повече.
| |
|
|
|
|