Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:47 07.12.25 
Хуманитарни науки
   >> Философия
*Кратък преглед

Тема Стъкълцанови  
АвторCилyeт (Нерегистриран)
Публикувано18.05.01 00:20

когато се счупи огледало броят на отраженията е равен на броя на парченцата..или може би доста повече и дори да си мислим ,че са еднакви - не са...май така се получава и когато се разбие начина, по който гледаме на света...щото това било описание просто...май си говоря само да си натоварвам пръстите...) то май и така си живеем...и въобразяваме света...и май всичко това няма никакъв смисъл ако той е един...все едно нещо си има смисъл...я да спирам...
в заключение - да живеят фрагментите...

Тема Re: Стъкълцанови [re: Cилyeт]  
Автор Well__ (Гал. Стопаджия)
Публикувано18.05.01 07:28

Е, дефрагментацията е полезно нещо ... поне при компютрите :)
Ама по-добре с повечко фрагменти, отколкото с един, но безполезен :)

Тема Re: Стъкълцанови [re: Well__]  
АвторCилyeт (Нерегистриран)
Публикувано22.05.01 01:17

Понякога си мисля, че полезните неща ни отдалечават от истината за себе си...ако се приеме , че животът ни в тая реалност е най-голямата ни илюзия...))

Публикувано23.05.01 07:41

И без да го приемаме за илюзия, има нещо вярно. Дотолкова, че да кайем, че трудностите ни правят способни, а леснотията ни убива. Факти.
Е. лесно и полезно, не е едно и също ... Освен това за какво да йивее човек, ако няма хубавите моменти ? :)

АвторФБP (Нерегистриран)
Публикувано23.05.01 09:17

КОГАТО СЕ заснеме предмет с лазерен лъч се получава халограма.
прочети някъде какво става с тази халограма.
ако не аз ще разкажа

Тема Re: Стъкълцанови [re: ФБP]  
Публикувано23.05.01 20:50

Холограма. Тъй пише в учебника ...

Тема Re: Стъкълца [re: Cилyeт]  
Автор Pixel (Вогон)
Публикувано02.06.01 15:15

Смисълът е точно в това - да даваме различен смисъл. Единството на света наистина няма смисъл за субекта. По случай твоя постинг си праснах "подпис" в профайла - мъдра мисъл, казана от компилатора ми на Фортран

---------------------------------------------------
God is REAL unless declared INTEGER!

Тема Re: Стъкълцанови [re: Well__]  
Автор Фиyyyyyy (бързия)
Публикувано02.06.01 16:02

Човек, живее именно, зада търси хубавите моменти. Ако не беше така той щеше да пукне от скука:))
Въпреки това предпочитам да намирам повече хубави моменти, от колкото да ги търся като гламав из гадорията.

Който мен обича-бързо се саблича,
който пък ме мрази-задника добре да пази:))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.