|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Смисъл и цел
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 17.01.23 21:07 |
|
Неотдавна дама в началото на 50е писа, че няма очаквания. Добре, а какъв е смисъла и целта по-натам? Да сме живи и здрави, ясно, другото? Деца, имоти и прочие - done. После?
| |
Тема
|
Re: Смисъл и цел
[re: NAVYBG]
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 17.01.23 21:32 |
|
Чакаме да мрем.
Life is short and then you die..
Редактирано от Naki на 17.01.23 21:34.
| |
Тема
|
[re: Naki]
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 17.01.23 22:21 |
|
Рано е за да мрем. Иначе е опция.
| |
|
Е, как какъв? Най-после да се заемеш спокойно с нещо,, за което не си имал време, възможност, нагласа и пр. Например, да научиш език, да прочетеш книги, които си пропуснал, да напишеш книга/и, да си завъдиш хоби, да градинарстваш, да пътуваш, да гледаш внуци... толкова много възможности има...
| |
|
да научиш език (3 езика), да прочетеш книги (десетина хиляди), които си пропуснал (наскоро се пробвах с една, и тя не става за четене), да напишеш книга/и (опция, обмислям), да си завъдиш хоби (и за това имам идея), да градинарстваш (done), да пътуваш (пътувам, и то яко, чак е досадно), да гледаш внуци (много е рано).
Всъщност, писането на книгата е свързано с хобито, но и тук се забивам в едни други проблеми...
| |
Тема
|
[re: NAVYBG]
|
|
Автор |
spunk (КАПРИзна) |
Публикувано | 18.01.23 12:46 |
|
Самото замисляне за смисъл и цел е аЦки досадно))
Апа твоята дама на 50, молятиесе!!))))
Ми, да се рее като глухарче, какво дръго да подскажа!!
)!!
| |
Тема
|
[re: spunk]
|
|
Автор |
NAVYBG () |
Публикувано | 18.01.23 14:42 |
|
Идеята е друга, ама щом ви е досадно, за чий се навличате? Калабалък - айде, нема нужда.
| |
|
.... много ми е приятно да имам очаквания.
| |
|
Животът, онзи свободният започва на 50, във всчко едно отношение
| |
|
Не разбирам какво значи това, но дори и да е нещото, което смътно долавям, все пак човек трябва да има цели, нали така?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|